Sim only aanbiedingen bij Telfort

telfortHeb je een abonnement afgesloten bij Telfort die binnenkort afloopt? Dan kan je drie dingen doen. Je kunt je abonnement gewoon doorlaten lopen, een nieuw abonnement bij een andere provider afsluiten of kiezen voor een verlenging. Als je tevreden bent met de diensten en service van je huidige provider is het erg verstandig om je abonnement te verlengen. Dit kan je maandelijks namelijk veel voordeel opleveren. Daarnaast is het zo dat je vaak een korting hebt ontvangen die geldt voor een periode van 24 maanden. Dat betekent dus dat je abonnement nadat de 24 maanden zijn verstreken duurder wordt. Voorkom hogere kosten en verleng je sim only abonnement bij Telfort tijdig. Bekijk op deze pagina alle aanbiedingen.

Verfijn je zoekopdracht met onderstaande filters

bestaatniet

Informatie over het verlengen van je Telfort sim only abonnement

Ooit had Telfort zijn eigen netwerk, maar tegenwoordig maakt de provider gebruik van het netwerk van KPN. De afgelopen jaren heeft Telfort tussentijds ook nog eens een gedaantewisseling ondergaan en heette toen O2. Dit was direct ook het begin van het tijdperk van SIM Only's, want het machtige O2 uit Engeland wist niet beter dan dat deze abonnementsvorm ook in Nederland zou moeten aan slaan. Helaas was de consument nog niet voorbereid hier op en Telfort kwam weer terug op de markt. De schade was geleden en opereren op een eigen netwerk zou te duur worden. De overgang naar KPN was dus zo gemaakt en met veel succes. Het merk Telfort bleef overeind staan en mensen omarmde de provider wederom massaal. Toch werd de constructie van SIM Only niet uit de ban gedaan en misschien heeft Telfort dan hier ook zijn nieuwe succes aan te danken, want plotseling werd het wel populair. Veel klanten van het eerste uur blijven dan ook bij Telfort en verlengen elk jaar hun SIM Only weer tegen gunstige tarieven.

Lage tarieven van Telfort

iedereen kiest TelfortWie een SIM Only van Telfort heeft weet als geen ander dat de tarieven erg voordelig zijn. In vergelijking met andere kleinere providers betaal je misschien net iets meer, maar je hebt wel direct het voordeel dat deze provider werkelijk alles in huis heeft om jou het leven gemakkelijk te maken. Denk hierbij aan internet en digitale televisie voor thuis. Indien je hier ook nog eens voor kiest kunnen de kortingen makkelijk hard oplopen en dan is een SIM Only van Telfort plotseling wel heel erg gunstig geprijsd. Tel daarbij op dat je op het betrouwbare netwerk van KPN belt met een 4G ondersteuning en de mogelijkheid om zelf de bundels samen te stellen maakt het dat Telfort een prima Sim Only provider is en dus ook kan rekenen op veel blijvende klanten die jaarlijks weer hun abonnementen verlengen. Waarom zou je immers weg gaan als het gewoon goed is?

Zelf je Telfort verlenging samenstellen

Telfort is altijd al een pionier geweest en ook het samenstellen van eigen bundels is hier een goed voorbeeld van. Sinds de komst van SIM Only bij Telfort is het mogelijk om jouw eigen abonnement samen te stellen. Hierbij kun jij eenvoudig zelf het aantal belminuten en data opgeven om zo tot het perfecte abonnement te komen. Je hoeft dan enkel nog de contractsduur aan te geven en het abonnement kan zo verlengt worden. Elk jaar kun jij dus eenvoudig zelf het contract aanpassen naar eigen wens en kun je misschien ook eens de afweging maken om te kiezen voor 4G. Dan kun je ook nog eens razendsnel mobiel internetten via een SIM Only van Telfort. Alles is mogelijk bij een verlenging en deze wens kun jij dan ook makkelijk ingeven.

Waarom bij Telfort je abonnement verlengen?

telfort reclameIn alle opzichten heeft telfort meer te bieden dan menig andere provider. Denk hierbij aan extra diensten zoals internet en digitale televisie voor thuis. Dit levert ook weer direct voordeel op wanneer je een SIM Only verlengt bij Telfort. Het verlengen is bij Telfort heel erg makkelijk en gaat met de grootste eenvoud. Je hoeft enkel maar even te kijken of je nog genoeg belminuten hebt en genoeg data en hierna de gewenste contractsduur. Binnen enkele minuten kan de verlenging dan al rond zijn en dit gemak is bij een dergelijk grote provider niet snel eerder vertoond. Zonder vreemde constructies of extra diensten is een SIM Only van Telfort dan misschien nog wel het meest overzichtelijk. Het verlengen van een Sim Only bij Telfort is dan ook eenvoudig en ook nog eens een verstandige keuze. Veel meer onder een dak zul je niet snel aantreffen.

Ga terug naar boven »