Over Simonlyabonnement.nl

Alles wat je wil weten over ons, ons team, en onze werkwijze.

Wie wij zijn?

Wij zijn Ruud Kok en René Dekker. Aangenaam! Inmiddels hebben we samen al meer dan 15 jaar ervaring in de telecombranche en werken er dagelijks hard aan om onze vergelijkingssite zo compleet mogelijk te maken. Internet, smartphones en gadgets zijn niet alleen ons werk, maar ook onze passie en dat delen we maar al te graag met jou, als onze gebruiker. In 2013 zijn we gestart met Simonlyabonnement.nl met als doel om Nederland inzicht te geven in de voordelen van een sim only abonnement. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel en verreweg de meeste eigenaren hebben daarbij een bijbehorend abonnement afgesloten. Maar wist je dat de kans erg groot is dat je (flink) kunt besparen op de kosten van je huidige telefoonabonnement? En soms scheelt dit zelfs honderden euro’s per jaar!

Simonlyabonnement.nl is onafhankelijk en objectief

De prijzen in ons overzicht zijn gebaseerd op acties en laagste prijzen. Wij verdienen niet extra door providers omhoog te plaatsen en hebben hier ook geen belang bij. Het plaatsen van de prijzen doen we geheel automatisch en vindt plaats op basis van prijs, bundel en populariteit.

Eenvoudig tonen van abonnementen

Simonlyabonnement.nl biedt een overzicht van 12 providers. Elke provider biedt zijn abonnementen op een andere manier aan en geeft deze een eigen benaming. Vergelijken met zoveel mogelijkheden is erg lastig. Simonlyabonnement.nl toont alleen de informatie die je echt nodig hebt om je beslissing te maken. Geen moeilijke benamingen, geen lastige constructies. Wij tonen het aantal belminuten, sms'jes, MB's en de prijs. Dit maakt je zoektocht aangenaam en duidelijk.

Besparen op je maandelijkse telefoonkosten

Dat je kan besparen op je telefoonkosten is een feit. Hoeveel je kunt besparen hangt van een aantal factoren af. Wat voor abonnement heb je op dit moment? En waar heb je deze destijds afgesloten? Maar ook hoe heb je deze afgesloten? Met of zonder telefoon? Als je nu een goedwerkende telefoon hebt, kan je flink besparen op je vaste maandelijkse abonnementskosten. Doordat je bij het abonnement geen telefoon wenst te ontvangen bespaar je vele honderden euro's per jaar op je abonnement.

Ontdek het laatste nieuws op het gebied van telecom

Naast het vergelijken van sim only abonnementen kan je op Simonlyabonnement.nl ook uitstekend terecht om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over smartphones. Onze redactie plaatst dagelijks nieuwe informatie over trends, providers, abonnementen en mobiele telefoons.

Altijd actuele prijzen Wij vergelijken iedere dag alle prijzen van de meest betrouwbare webshops.
100% onafhankelijk Iedere vergelijking van je sim only abonnement is 100% onafhankelijk.
Bespaar tot €300,- Blijf je huidige toestel gebruiken en profiteer van lage maandlasten.
Vergelijk alle providers Alle providers van Nederland worden dagelijks onder de loep genomen.