Ziggo-mobiel
26 oktober 2015 door in Ziggo.

Ziggo herziet het aanbod van sim only abonnementen, waardoor er grotere databundels te krijgen zijn, die bovendien via een 4G netwerk gebruikt kunnen worden. Dit betekent dat de maximale snelheid van het downloaden van 14,4 Mbps (3G) naar 50 Mbps (4G) gaat. Hiervoor maakt het gebruik van het Vodafone netwerk.

Over Ziggo Mobiel

Ziggo is natuurlijk erg bekend van de kabel tv en het vaste internet, maar het bedrijf biedt ook al enige tijd sim only abonnementen aan. Interessant hierbij zijn de Wifispots. Omdat Ziggo zo veel huishoudens van vast internet voorziet door middel van Wifi, kan het bedrijf Wifispots aanbieden. Hiermee is het in feite mogelijk dat je gebruik maakt van iemand anders zijn Wifimodem, als je binnen de straal daarvan loopt.

Voor het mobiele netwerk, maakt Ziggo Mobiel gebruik van het Vodafone netwerk. Vanaf heden is het dus ook mogelijk om een 4G abonnement bij Ziggo Mobiel af te sluiten (zorg er dan wel voor dat je telefoon geschikt is voor 4G).

Aanpassingen abonnementen

Bij het kiezen van een databundel, hebben klanten nu de keuze uit vier verschillende pakketten met 4G internet. De goedkoopste kost 9 euro waarbij je 300 MB krijgt. De andere hebben 1500, 4500 en 6000 MB met een prijs van respectievelijk 15, 30 en 45 euro per maand. Die laatste bundel, met 6000 MB, is een familiebundel. Zodra het limiet bereikt wordt, gaat de snelheid terug naar 64 Kbps (wat genoeg zou zijn voor Whatsappen).

Daarnaast zitten er vanaf nu ook onbeperkte sms’jes bij elk abonnement, en kan je zelfs gratis vanuit de gehele EU naar Nederland sms’en. Bovendien zijn de abonnementen bij Ziggo Mobiel maandelijks opzegbaar.
Om klant te worden van Ziggo Mobiel, moet je ook al klant zijn bij Ziggo zelf. Het aandeel van Ziggo Mobiel stijgt in ieder geval wel snel, in augustus maakte het bedrijf bekend dat de klanten van zo’n 20,000 gestegen was naar 180,000.

Geef een reactie