Youfone gratis Extra Mb
5 mei 2017 door in Youfone.

Youfone geeft tijdelijk gratis MB´s weg! De provider verhoogt deze week de hoeveelheid data voor nieuwe abonnees. De provider geeft iedere nieuwe abonnee gratis 250 tot 1.000 MB extra data. Daarnaast past Youfone het aanbod aan.

Youfone is een budget sim only provider en biedt het betrouwbare KPN netwerk aan voor aantrekkelijke prijzen. Je kunt zelfs geld verdienen als je vrienden en kennissen kennis laat maken met de diensten van de provider. Deze week heeft Youfone enkele wijzigingen doorgevoerd in de abonnementen. De provider geeft gratis extra data weg voor geselecteerde abonnementen.

Youfone wijzigt abonnementen en geeft data weg

De budget provider Youfone heeft deze week enkele wijzigingen aangebracht in het aanbod. De provider geeft vanaf nu data weg! Alle bundels behalve de 10 GB bundel krijgen vanaf deze week extra data. Van 250 MB extra bij de laagste twee bundel tot wel 1000 extra MB’s cadeau bij de bundel met 6.000 MB.

In combinatie met Gratis data past Youfone de prijs van enkele bundels aan. De basis belbundel van 100 is nu 3 euro in plaats van 4. De laagste 3G databundel met 1.000 MB wordt ook goedkoper en kost slechts 6 euro per maand. De bundel met 2.000 aan data is weer één euro duurder geworden. De bundel kost nu 11 euro per maand. De wijzigingen gelden voor nieuwe abonnees en bestaande klanten die verlengen of hun abonnement wijzigen.

De provider beidt nu vijf databundels op basis van 3G en vier databundels met 4G. Wil je genieten van de 4G snelheid dan zul je minstens moeten kiezen voor de 1.500 MB bundel.

Data Cadeau

Youfone heeft regelmatig leuke deals en promotie acties. Sluit je nu een abonnement af of verleng je jouw abonnement bij de provider, dan krijg je gratis extra data! Wist je trouwens al dat je 10 euro korting kan krijgen op je telefoonrekening als je een vriend of vriendin bij de provider introduceert? Youfone geeft de komende tijd bij vrijwel alle databundels een leuk cadeau, extra MB’s.

Je krijgt 250 MB extra als je kiest voor de 1.000 en 1.500 MB databundels. Je krijgt zelfs 500 MB extra data te verbruiken als je kiest voor de bundel met 2.000 MB. Klanten die kiezen voor een bundel met 6.000 MB krijgen van de provider 1.000 MB extra. Helaas voor de groot gebruikers, de hoogste databundel met 10.000 MB levert geen extra´s op. Let op, de bundel van 1.000 is niet verkrijgbaar met 4G.

Je kunt bij Youfone kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract of een voor 2 jaar. Daarnaast heeft de provider keuze uit 3G of 4G. De gratis extra MB´s is een tijdelijke actie.

Geef een reactie