14 juli 2015 door in Simyo.

Is je data op, maar het einde van de maand nog lang niet in zicht? Voortaan kun je bij Simyo voor vijf euro een extra databundel van 500 MB kopen om de maand door te komen. Zo hoef je niet te vrezen voor je maandelijkse factuur als je regelmatig buiten je bundel internet. Dag buitenbundelkosten, hallo extra internet!

Extra databundel

Simyo schrijft op zijn blog dat klanten hier veel om vroegen. Als je merkt dat je data op is en noodgedwongen overweegt om je mobiele internet uit te zetten, kun je voor vijf euro een extra databundel van 500 MB bijkopen. Deze MB’s gelden voor de rest van de maand. Zodra de eerste dag van de volgende maand aanbreekt, gaat je normale internetbundel weer in.

Vijf euro voor 500 MB; omgerekend is dat een cent per MB. De kosten van de databundel worden verwerkt in je maandelijkse factuur. Twee vliegen in een klap, aldus Simyo. “Je blijft voordelig internet en je voorkomt buitenbundelkosten.” Je kunt zo vaak MB’s bijkopen als je wilt. Maar mocht je vaak te weinig MB’s hebben, dan adviseert de sim-only provider je om je internetbundel aan te passen.

Mijn Simyo vernieuwd

Deze nieuwe optie is onderdeel van het vernieuwde Mijn Simyo. Via Mijn Simyo kun je makkelijker je bundels naar boven en beneden aanpassen. Voortaan hoef je wijzigingen niet voor de 25e van de maand aan te geen, deze kun je nu tot de laatste dag van de maand doorvoeren. Ook geeft de omgeving je meteen informatie over je bel- en internetgedrag.

Daarnaast is Mijn Simyo overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt. Deze is ook prima te gebruiken met je smartphone of tablet, want de site werkt ook perfect op kleinere schermen dan die van je computer

Geef een reactie