Vodafone
16 maart 2016 door in Vodafone.

“Streamen zonder stress met nieuwe Vodafone-abonnementen,” kopt de persrelease van Vodafone. De provider geeft haar klanten drie maanden onbeperkte dataverbruik. De abonnementen flexibel samen te stellen en je krijgt de mogelijkheid tot een all-in abonnement.

Big Data abonnementen een trend

In tegenstelling tot T-Mobile, waar je het ‘abonnement’ een maand test, krijg je bij Vodafone vanaf 4 april drie maanden de tijd om je datagebruik te testen. Nederlandse providers zien het dataverbruik in Nederland toenemen en Vodafone ziet ook dat veel klanten niet goed door hebben hoeveel data ze gebruiken. Eerder al zagen we Tele2 de Sim only 4G abonnementen opwaarderen tot zelfs 24GB.

Vodafone gaat mee in de trend en wil haar klanten ook inzicht in hun verbruik geven. De provider zegt hierover het volgende in het persbericht: “Het mobiele-datagebruik in Nederland neemt elk jaar sterk toe, mede door de grote populariteit van apps om video en muziek te streamen. Toch is het voor veel mensen lastig in te schatten hoeveel MB’s ze gaan gebruiken met hun nieuwe abonnement.”

De nieuwe Vodafone Abonnementen

Vodafone noemt haar nieuw 4G abonnementen Start, Smart, Red en Black. Het Black abonnement is het grootst en hiermee bel & SMS je onbeperkt. Dataverbruik is tot 25GB data in Nederland en 2GB data in het buitenland. Sluit je een van Vodafone’s nieuwe abonnementen af, dan kun je de eerste maanden onbeperkt data verbruiken waarna je gratis je databundel naar boven en beneden bijstelt.

4G ontdekken in de eerste maanden, omdat het kan

“Wat is er leuker dan 3 maanden alle mogelijkheden van je nieuwe smartphone uit te proberen zonder na te denken over een datalimiet of extra kosten?” aldus Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt Vodafone Nederland. De Groot vind het belangrijk dat zijn klanten een realistisch beeld krijgen van de abonnementen; “En na die 3 maanden kun je je databundel gratis naar boven of beneden bijstellen als je dat wilt. Op deze manier ontdek je wat je allemaal kunt met je nieuwe toestel en ons 4G-netwerk, maar krijg je ook een veel realistischer beeld van het abonnement dat bij jou past.”

Tot 4 april kun je op deze website de oude Vodafone Sim only abonnementen nog vinden.

Geef een reactie