Telfort wijzigt aanbod
3 juli 2017 door in Telfort.

De budget sim only aanbieder Telfort heeft vanaf vandaag vrijwel alle databundels voor nieuwe abonnees vergroot. Nieuwe abonnees krijgen nu 500 MB meer data bij het afsluiten van een nieuwe sim only abonnement. Binnen het gewijzigde aanbod blijft slechts de hoogste bundel in data gelijk, maar die wordt goedkoper.

Per direct biedt Telfort haar nieuwe klanten 500 MB meer bij de meeste bundels terwijl de grootste bundel alleen goedkoper wordt. De provider biedt daarnaast ook een abonnement voor dat alleen geschikt is voor bellen en smsen met 300 minuten voor 8 euro in de maand.

Nieuw Telfort aanbod

Telfort wijzigt vandaag het volledige aanbod. Alleen het abonnement puur voor bellen verandert niet. De basis databundel van 500 MB is zelfs verdubbelt naar 1000 MB data bij 150 minuten. Je betaalt voor deze bundel 12,50 euro in de maand. Voor 1,5 euro meer krijg je al 1500 MB en kun je tot wel 300 minuten bellen binnen je bundel. Het abonnement met 3000 MB kost 17 euro en daarbij krijg je ook 300 minuten. De meest datarijke bundel van 5 GB is en blijft 5 GB gecombineerd met onbeperkt bellen. Die bundel is dan niet verhoogd in aanbod maar wel verlaagd in prijs van 25 euro naar 22,50 euro.

LET OP, de bovenstaande tarieven gelden in combinatie met een tweejarig abonnement; bij een contract voor 12 maanden zijn ze één euro per maand duurder.

Waarom meer MB’s?

Telfort zelf verklaart de wijziging omdat als een aanpassing om beter aan te sluiten op de marktbehoefte van nu. De provider merkt daarbij op dat de vraag naar data is toegenomen. Toch lijkt de prijs wijziging op een vreemd moment te komen. Alle providers pas net zijn over gestapt op ‘Roam Like at Home’ en de nieuwe kostenstructuur is daardoor onbekend. Waarschijnlijk heeft de concurrentie van de Unlimited abonnementen zoals Unlimited van Tele2 en Go Unlimited van T-Mobile hier ook iets mee te maken. Goed nieuws voor ons de consument!

Waarom een sim only abonnement van Telfort?

Telfort is een budget sim only aanbieder met een aantrekkelijk aanbod. De provider maakt gebruik van het zeer betrouwbare netwerk van KPN. Ieder sim only abonnement van de provider geeft een onbeperkte hoeveelheid aan sms berichten in Nederland en de EU. De provider maakt gebruik van het degelijke 4 netwerk van KPN. Enkele aantrekkelijke voorwaarden van Telfort zijn onder andere dat dat MB’s en minuten drie maanden geldig zijn. Daarnaast zijn de belminuten na tien minuten gratis! Ok, dat geldt alleen voor gesprekken naar vaste & mobiele telefoonnummers in Nederland met een maximum van 3.000 minuten in de maand.

 

Geef een reactie