Wifi Camper Telfort
10 augustus 2016 door in Telfort.

Enkelen gelukkige reizigers naar het Zuiden kregen afgelopen weekend gratis internet tijdens hun reis. Telfort reisde met een speciale WiFi Camper af naar het Zuiden. Reizigers in een staal van 300 meter rond de bus konden gratis gebruik maken van internet.

Telfort WiFi Camper

De Telfort WiFi Camper startte afgelopen zaterdag zijn weg vanuit Nederland richting de Route du Soleil. In tegenstelling tot vele vakantiegangers was deze Camper juist op zoek naar de files. Daar had de bus natuurlijk een perfecte zaterdag voor uitgekozen. Afgelopen zaterdag staat namelijk bekend als één van de zwarte zaterdagen voor vakantieverkeer naar het Zuiden. Terwijl Tele2 en KPN reizigers juist 100 MB cadeau geven om hen van WiFi af te houden, meent Telfort dat het zijn klanten juist moet helpen tijdens de file.

Nuttige file

In plaats van ‘verveelde’ kinderen en nutteloze uurtjes maakte de provider de file nuttig voor een grote groep vakantiegangers. Uiteraard hadden alleen de reizigers in de file rond de WiFi Camper geluk. In een straal van 300 meter rond de bus konden zij nog even die ene app updaten of het laatste nieuws checken van het thuisfront. Telfort hielp deze vakantiegangers met gratis toegang tot het WiFi vanuit de Camper. De Camper bood niet alleen gratis WiFi. Er was ook een dijk aan informatie aan boord met handige tips voor de vakantie. Telfort adviseert namelijk Google Translate en een free WiFi finder te downloaden.

Telfort ‘on the spot’ zomer

Niet alleen afgelopen weekend kon je Telfort tegen komen. Want de provider heeft voor deze hele zomer verschillende ‘on the spot’ reclamecampagnes in de planning. De provider zal deze zomer klanten, maar ook potentiële klanten, informeren met handige tips en natuurlijk over de eigen abonnementen.

Zelf zegt Telfort directeur Onno van der Poel het volgende over de actie: “Bellen en internetten in het buitenland wordt steeds goedkoper. Maar als je in een lange file staat heb je net wat meer YouTube filmpjes nodig (en dus MB’s) om de hele auto rustig te houden. Om het file leed te verzachten en ter plaatse tips te kunnen geven introduceerde Telfort afgelopen weekend de eerste File WiFi. Even onbezorgd online om een Pokémon te vangen, de Lonely Planet app van je vakantiebestemming te downloaden of de thuisblijvers op de hoogte te houden. Met on-the-spotvertising willen we deze zomer de voorpret en de vakantie zo leuk en zorgeloos mogelijk maken. Daarom komen we op locatie met oplossingen en tips waar alle telecomgebruikers op vakantie hun voordeel mee doen!

We hopen dat de WiFi camper deze zomer nog vaak ingezet wordt voor reizigers, al is 100 MB cadeau natuurlijk ook prettig.

Geef een reactie