Meer data Telfort
7 maart 2017 door in Telfort.

Telfort presenteert vandaag twee nieuwe data abonnementen. De twee hoogste databundels van de provider zijn gelijktijdig verruimt en goedkoper geworden. Telfort biedt nu maximaal 5.000 MB tegen een aantrekkelijke prijs. De telecomaanbieder wijzigt de abonnementen vanwege betere aansluiting op de telecommarkt.

Telfort maakt vandaag de verruiming van twee databundels bekend. Terwijl de provider de twee grootste databundels verhoogd, worden ze ook goedkoper. Vanaf nu hebben nieuwe abonnees, en bestaande abonnees die hun abonnement bij de provider verlengen, de beschikking over maximaal 5.000 MB aan data. De twee hoogste bundels zijn verruimt met respectievelijk 500 MB en wel 2.000 MB. In een reactie op de wijziging, meldt Telfort dat het met de gewijzigde abonnementen beter bij de marktbehoefte aansluit.

Telfort geeft meer data voor minder

Vanaf vandaag krijgen potentiƫle klanten en bestaande klanten die hun abonnement verlengen een verbeterd data-aanbod van bij Telfort. Je kon voorheen maximaal 2.000 MB aan data verkrijgen bij de provider en die bundel is fors verhoogd. De twee grootste bundels van de provider, 2.000 MB en 3.000 MB, zijn vanaf nu nog ruimer. Naast een forse verruiming in data verlaagt de provider de beide abonnementen.

Wil je een nieuw sim only abonnement afsluiten bij Telfort, dan heb je vanaf vandaag keuze uit vier databundels. De provider biedt de volgende vier databundels; 500 MB, 1.000 MB, 2.500 MB of 5.000 MB. Voorheen hadden grootgebruikers van data slechts keuze uit 2.000 MB en 3.000 MB. Vandaag zijn beide bundels ruimer geworden en ook nog goedkoper. Kies je voor het sim only abonnement met 2.500 MB dan betaal je vanaf vandaag geen 18 euro maar 17,50 euro. Het grootste abonnement is niet alleen 3.000 MB ruimer geworden, je betaalt voor dit abonnement nog maar 25 euro. Een prijsdaling van 2,50 euro.

Stijgende trend dataverbruik

Net als collega providers als T-Mobile, KPN en Vodafone, merkt Telfort dat de telecommarkt vraagt om meer data en grotere databundels. De stijgende trend in dataverbruik zien we al enkele jaren. Ook vorig jaar steeg het verbruik van data. Tijdens de presentatie van de jaarcijfers van T-Mobile liet de concurrent van Telfort weten dat het verbruik met 55% is gestegen. T-Mobile ziet ook steeds meer van zijn klanten kiezen voor 4G data verkeer in plaats van WiFi.

Grootgebruikers kunnen vanaf nu ook bij Telfort terecht.

Geef een reactie