Telfort
23 maart 2016 door in Telfort.

Gister introduceerde Telfort het vernieuwde ‘Zakelijk OpMaat’. Telfort Zakelijk heeft de Zakelijke bundels op de schop genomen en de zakelijke provider zegt hiermee te luisteren naar de ondernemer van NU, die niet alleen minutenbundels wil delen maar ook internetbundels.

Nieuwe Zakelijke Voordelen

Met de nieuwe Zakelijk OpMaat is delen van belminuten en data binnen het gehele bedrijf mogelijk gemaakt, zijn internetbundels vergroot en is de combinatie met Hosted Telefonie voordeliger. Het nieuwe abonnement stelt bedrijven in staat bundels samen te stellen voor afzonderlijke medewerkers op het netwerk van KPN.

De basis van het bestaande groepsabonnement is gelijk gebleven en Zakelijk OpMaat bouwt hierop verder. Telfort heeft de opbouw eenvoudig gehouden en met nieuwe voordelen aangevuld.

Hoe werkt Zakelijk Opmaat?

Er is een basis Sim Only abonnement van 7,50 euro. Binnen dit abonnement berekent Telfort standaard tarieven voor mobiel internet en bellen. Naast het basisabonnement kunnen ondernemers stapelen. Telfort geeft hiervoor de volgende bundels; databundels van 500 MB, 5000 MB en minuten bundels van 100 min + onbeperkt SMS en Onbeperkt bellen en SMSen. Behalve bij onbeperkt bellen kunnen de minuten en data onderling gedeeld worden tussen de gebruikers.

Basis Kosten

Telfort heeft de prijs voor bellen in het basisabonnement verhoogd. Zo bel je nu voor 0,15 euro in plaats van 12 cent en het sturen van een sms is 1 cent duurder geworden, 0,15 euro. Gebruik je data zonder een abonnement dan betaal je 0,15 euro en dat is 5 cent minder dan voorheen.

Reinier Hendriks, Algemeen Directeur van Telfort Zakelijk, denkt dat de nieuwe bundels ondernemers veel zorgen zal besparen. Hij zegt hier het volgende over: “Ondernemen kost veel tijd, dus je wilt je geen zorgen maken over mobiele telefonie. Dat moet gewoon werken, wanneer het nodig is. Met Zakelijk OpMaat bieden we een mobiele oplossing voor het midden- en kleinbedrijf; of je nou kiest voor internetbundels delen met collega’s, onbeperkt bellen met collega’s of internetten in het buitenland – het kan allemaal. Heb je al je minuten opgebeld en je collega’s nog niet? Dan bel je gewoon verder vanuit hun bundel, zonder extra kosten. En dat geldt ook voor internetgebruik.

Naast Zakelijk OpMaat biedt Telfort verschillende Sim Only abonnementen voor de particulier waarbij de provider ook gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN.

Geef een reactie