Tele2 winkel Unlimited
15 mei 2017 door in Tele2.

Tele2 betreedt de strijd om de grote datagebruiker en komt met een alternatief voor T-Mobile’s Go Unlimited. Vanaf woensdag 17 mei biedt de provider een Unlimited sim only abonnement aan. Onbeperkt genieten van data, SMS en belminuten voor slechts 25 euro! Ja, je leest het goed.

Geen zorgen meer over je telefoon rekening, wie wil dat nou niet? Tele2 biedt vanaf aankomende woensdag een abonnement waarna je nooit meer zorgen hoeft te maken over onvoorziene kosten in Nederland. Voor slechts 25 euro per maand sluit jij het Unlimited sim only abonnement af bij de provider. Er was nog nooit zo’n voordelig sim only abonnement! Sterker nog vanaf 8 juni is het abonnement ook in de EU geldig. In het buitenland ontvang je echter 6 GB per maand. Waarom zo’n geweldig mooi product? Omdat Tele2 het kan.

Tele2 Unlimited sim only

Vanaf het begin van dit jaar lijken de sim only prijzen in een vrije val te zijn gekomen. De één na de andere provider biedt aantrekkelijke deals! Na T-Mobile’s Go Unlimited is het Tele2 die terugslaat. De Zweedse provider met een jong publiek wil meer. Vanaf komende woensdag 17 mei is het aanbod van de provider gewijzigd en kun je voor 25 euro een onbeperkt abonnement afsluiten. Het Unlimited abonnement is niet het enige nieuws, want het volledige aanbod gaat op de schop. Alle sim only abonnementen worden goedkoper en alleen de keuze is straks iets ingeperkt.

Wat krijg je met het Unlimited Tele2 sim only abonnement? Allereerst natuurlijk schandalig snel 4G natuurlijk. De Zweedse 4G only provider heeft een 4G netwerk met een landelijke dekking van 97 procent. Binnen Nederland is het nieuwe sim only abonnement ook echt onbeperkt. Toch vraagt de provider je om een extra handeling wanneer je meer gebruikt dan 5 GB per dag. In dat geval moet je een sms sturen naar 1280 met de volgende tekst: NOG 1GB. Helaas wordt je verbinding dan wel tijdelijk verbroken tot je de sms stuurt of wacht tot de volgende dag. De provider wil hiermee misbruik voorkomen en iedereen het beste internet bieden.

Binnen de EU?

Vanaf woensdag is het abonnement niet geldig in de EU. Maar je hoeft daar niet lang op te wachten. Want vanaf 8 juni is roaming in de EU gratis! Helaas niet onbeperkt, want het Unlimited abonnement biedt je 6 GB per maand in de EU. Meer dan genoeg natuurlijk voor de gemiddelde mens. Ga je toch over die ruime bundel heen, dan betaal je € 0,009 per MB.

Nieuw sim only aanbod Tele2

De provider heeft geen 2 GB databundel niet meer nodig en aangezien het 5 GB sim only abonnement in de nieuwe situatie zelfs goedkoper is geworden, zal niemand daar wakker van liggen.

In de oude situatie kun je kiezen uit vijf databundel gecombineerd met de volgende belbundels, 100 BEL/SMS en Onbeperkt BEL/SMS. Vanaf 15 mei biedt de provider dezelfde belbundels aan en vier databundels. Je kunt kiezen uit 1 GB, 5 GB, 10 GB of onbeperkt data. Alle bundels zijn in vergelijking tot nu 1 tot zelfs 10 euro per maand goedkoper geworden.

 

Tele2 sim only aanbod 17 mei

 

Mocht je de ultieme vrijheid willen? Dan betaal je 1 euro per maand extra en je abonnement is maandelijks opzegbaar. De nieuwe prijzen zijn vanaf woensdag 17 mei 2017 geldig.

Geef een reactie