Tele2
3 november 2016 door in Tele2.

Tele2 heeft vanaf 3 november nieuwe abonnementsvormen beschikbaar voor nieuwe klanten. De wijzigingen zijn subtiel, maar zeker niet onbelangrijk om te vermelden. In sommige situaties ben je namelijk goedkoper uit, terwijl juist in bepaalde situaties het abonnement duurder is geworden. De 1.5 GB databundel is komen te vervallen en heeft nu plaats gemaakt voor 2 GB aan data. De nieuwe abonnementsvorm is per direct beschikbaar in combinatie met een smartphone of enkel als SIM Only.

Goedkoper

Er zullen een tweetal abonnementsvormen beschikbaar komen. Er komt een abonnement beschikbaar met 100 belminuten en een bundel waarmee je onbeperkt kunnen bellen en SMS’en. Het lostrekken van de belbundels en databundels is volgens Tele2 een logische stap. Veel klanten kozen namelijk voor Tele2 vanwege de grote databundels, maar belde vervolgens erg weinig. Doordat de bundels niet meer aan elkaar gekoppeld zijn heeft de klant, volgens Tele2, meer keuzevrijheid. Wanneer je een abonnement samenstelt met een databundel van 4 GB of meer zal in de praktijk nu goedkoper uit zijn. Dit kan per maand al enkele euro’s schelen en geldt voor alle abonnementsvormen.

SIM Only

De nieuwe abonnementsvorm is ook als SIM Only per 3 november beschikbaar. Hierbij is er keuze uit een contract van twee jaar of een maandelijks opzegbaar contract. Wie het contract aan gaat voor twee jaar zal ook het meeste voordeel krijgen. Zodra je kiest voor het maandelijks opzegbare contract zul je per maand een euro extra moeten betalen. Hierin is er overigens geen wijziging op te merken ten opzichte van de voorgaande SIM Only abonnementen van Tele2. Ook hierbij hanteerde Tele2 een dergelijke tariefstructuur.

Tele2-abonnementen vanaf 3 november1GB2GB4GB8GB24GB
Prijs nieuwe abo met 100 minuten/sms€11€15€17€21€31
Prijs nieuwe abo met onbeperkte minuten/sms€15€21€23€27€35
Prijs huidige abo€10€16€21€25€35
Belminuten/sms bij huidige abo100OnbepOnbepOnbepOnbep

Geef een reactie