T Mobile vriendenkorting
15 januari 2018 door in T-Mobile.

Aan het einde van deze maand stopt T-Mobile met vriendenkorting. Tot en met 28 januari kun je bij de sim only provider nog een aanvraag voor vriendenkorting indienen. De provider beloont hiermee bestaande klanten wanneer zij een nieuwe klant aanbrengen. Het voordeel geldt ook voor de nieuwe klant.

T-Mobile stopt met de aantrekkelijke korting op de factuur wanneer je een nieuwe klant aanbrengt. Het promotie programma ‘vriendenkorting’ stopt per 29 januari. Wil je nog een vriend of vriendin aanmelden? Dan heb je nog tijd tot en met 28 januari. Daarna geeft de sim only aanbieder geen 25 euro korting op je factuur meer weg. De aantrekkelijke korting geld voor aandragen en nieuwe abonnee.

Einde Vriendenkorting

Er komt een einde aan de promotie actie Vriendenkorting. T-Mobile klanten kunnen nu nog 25 euro korting krijgen wanneer zij iemand aandragen voor de provider. De nieuwe abonnees krijgen ook 25 euro korting en kunnen op hun beurt natuurlijk mensen aandragen. De voordelige provider biedt maximaal vijf keer de korting van 25 euro per abonnee. Op die manier kun je wel 125 euro korting verdienen met je vrienden en familie.

Vanaf 29 januari eindigt het kortingsprogramma definitief. T-Mobile meldt op haar eigen website dat mensen tot 28 hun vriendenkorting aanvraag nog kunnen indienen. Daarna stopt het programma.

Sim only bij T-Mobile

Vorig jaar was T-Mobile de eerste provider in Nederland met een onbeperkt abonnement op volle 4G snelheid. De provider met het snelste netwerk biedt dit abonnement, Unlimited Go, aan voor 35 euro per maand. De sim only bundels van de provider zijn verdeelt in Basis bundels en Go bundels. De basis bundels hebben maximaal 300 belminuten en tot 2 GB aan data. Wil je meer data of meer belminuten, dan kun je kiezen uit de Go abonnementen. Die zijn beschikbaar met 2 GB tot onbeperkt data en hebben een onbeperkte hoeveelheid aan belminuten.

In 2017 is T-Mobile uit verschillende testen als snelste uit de bus gekomen. De provider heeft het snelste en beste 4G netwerk van Nederland.

Geef een reactie