T-Mobile en Sony Store
29 mei 2017 door in T-Mobile.

Afgelopen donderdag opende T-Mobile en Sony een partnerstore in de Kalverstraat te Amsterdam. De provider en Japanse smartphone fabrikant willen technologie en belevenis bereikbaar maken voor Nederlandse consumenten met deze nieuwe winkel.

In de nieuwe partnerstore van T-Mobile en Sony krijgen klanten advies over en voor mobiele telefoons, abonnementen en daarnaast kunnen ze de nieuwste connected producten van Sony testen en kopen. De nieuwe partnerstore biedt zowel T-Mobile als Sony de mogelijkheid om het totale productportfolio aan een groot en internationaal publiek te tonen. Een ideale plek om de Sony Xperia XZ Premium te testen en je goed te informeren over het T-Mobile abonnementen zoals Go Unlimited.

Speciale aanbiedingen in de T-Mobile & Sony Partnerstore

De winkel zelf is in de Kalverstraat 25 te Amsterdam sinds vorige week donderdag 25 mei geopend. Voor consumenten is er op 2 juni een feestelijke opening met speciale aanbiedingen. De winkel van T-Mobile en Sony is bedoelt voor iedereen die kennis wil maken met de nieuwste techniek. In de winkel kun je een reeks Xperia smartphones zien, proberen en testen. Daarnaast tonen beide ondernemingen hun smart home innovaties en krijg je de nieuwste audio ervaring van Sony. Het Sony Xperia XZ Premium vlaggenschip is daar te testen en je maakt kennis met Xperia Touch.

Waarom werken T-Mobile en Sony samen?

Met de gezamenlijke winkel willen Sony en T-Mobile de beste technologieën en uitdagende sim only abonnementen bereikbaar maken voor klanten. De store is daarom geschikt voor mensen die op zoek zijn naar de nieuwste mobiele telefoons in combinatie met een telefoonabonnement. Aan de andere kant is de winkel ook uitermate geschikt voor mensen die de nieuwste technieken willen meemaken. In de winkel krijg je namelijk demonstraties van de nieuwste hi-res Sony audio en smartphones. Je kunt je indenken dat er ook ruimte is gemaakt voor de succesvolle PlayStation familie van Sony. Op de Kalverstraat 25 is zelfs een huiselijke omgeving gemaakt waar jij de nieuwste games op je gemak kunt ontdekken.

Director Consumer Sales van de provider, Onno Ri, vertelt in het persbericht uitgebreid over de samenwerking met Sony:
T-Mobile loopt voorop in de telecommarkt met het lanceren van innovatieve retailformules. Klanten verwachten tegenwoordig meer als ze een winkel binnen stappen. Naast de beste service, staat in onze winkels ook de klantbeleving centraal. Zo hebben we in het hart van Amsterdam drie verschillende formules, die zijn afgestemd op een specifieke mindset en klantbehoefte. In de T-Mobile Sony partnerstore gaan we een stap verder in de klantbehoefte en creëren we een beleving rondom connected devices. Een prachtige toevoeging op ons retailportfolio.

T-Mobile

T-Mobile beschikt over het beste Nederlandse netwerk volgens een recent onderzoek van P3 en Connect. Het 4G netwerk van de provider is landelijk dekkend en de provider biedt klanten enkele zeer aantrekkelijke proposities. Zo kun je voor 35 euro in de maand onbeperkt genieten van internet dankzij Go Unlimited. Weet je nog enkele vrienden of familie leden te strikken voor de provider dan krijg je zelfs 5 euro korting met Samen. Hier vind je het totale T-Mobile sim only aanbod.

Geef een reactie