T-Mobile
31 mei 2016 door in T-Mobile.

Vanaf 6 juni is het mogelijk om altijd online te zijn met je mobiel dankzij het nieuwe abonnement van T-Mobile, Oneindig Online op je Smartphone. Hiermee geeft de provider uiting aan zijn nieuwe strategie met de focus op Mobile First.
CEO Mark Klein legt het als volgt uit: “De telecommarkt is fors in beweging: de inkomsten uit het traditionele bellen en SMS-en lopen al jaren terug en Nederland schakelt over op mobiel internet. Daarnaast bieden telecom-organisaties alles-in-één pakketten aan, waarbij ‘convenience’ voorop staat en neemt het aantal aanbieders in Nederland in de toekomst af.

Nieuwe Koers T-Mobile

Zoals bovenstaande uitleg van Klein suggereert, leidt de nieuwe koers naar de digitale levensstijl van de moderne mens. Het bedrijf wil zich ervoor inzetten dat klanten alles via de smartphone te kunnen ontdekken, proberen en gebruiken. T-Mobile merkt dat zijn klanten vandaag de dag nog gericht zijn op databesparing via Wi-Fi netwerken. Terwijl wij in Nederland een van de beste 4G netwerken ter beschikking hebben, gebruiken T-Mobile klanten gemiddeld minder data dan gebruikers in andere landen. Verschillende diensten zoals Netflix en Spotify worden voornamelijk vanuit thuisnetwerken gebruik, terwijl deze diensten uitstekend via het 4G-netwerk kunnen draaien. De provider daagt ons dan ook uit om alle beperkingen weg te gooien en om er alles uit te halen wat erin zit: Oneindig Online op je Smartphone.

Oneindig Online op je Smartphone bundel

De zoektocht naar Wi-Fi spots stopt met dit abonnement. T-Mobile biedt onbezorgd & onbegrensd mobiel internet op jouw smartphone en/of tablet. Geen data-stops, snelheidsbeperkingen of die vervelende extra internetkosten meer. Oneindig Online op je Smartphone is de nieuwe bundel die jou kan bevrijden van alle beperkingen voor € 90,- in de maand. Ook voor de zakelijke gebruikers belooft T-Mobile deze vrijheid. Vanaf deze zomer kunnen zakelijke klanten een oneindig online bundel afsluiten.

Eerlijk gebruik Oneindig Online

Gebruikers van het nieuwe abonnement worden verwacht eerlijk gebruik te maken van het netwerk. Daarmee bedoelt T-Mobile dat het Oneindig Online op je Smartphone abonnement niet als vervanging van je vaste netwerk dient. De provider verwacht daarnaast ook niet dat je jouw smartphone in het vervolg als router gaat gebruiken. Daarvoor is het mobiele netwerk niet voor gemaakt aldus de T-Mobile.

Geef een reactie