Mobiele telefonie
3 april 2017 door in T-Mobile.

Go Unlimited was al een scherpe propositie van T-Mobile. Vandaag maakt de provider mobiele telefonie in Nederland nog goedkoper met T-Mobile Samen. Een nieuw en zeer open loyaliteitsprogramma van de provider.

Vanaf vandaag kunnen klanten van T-Mobile tot wel 5 euro korting per maand ontvangen voor hun sim only abonnement of telefoonabonnement. Het enige dat je hiervoor moet doen, is een groep aanmaken bij T-Mobile Samen. Vanaf 3 personen krijgt de gehele groep abonnees tot wel 5 euro korting.

T-Mobile Samen: mobiele telefonie nog goedkoper

De nieuwe prijsvechter van Nederland, T-Mobile, laat weer van zich horen. Mobiele telefonie was al goedkoop dankzij de prijsvechter, met een oneindig abonnement voor 35 euro. Vandaag introduceert de provider het nieuwe loyaliteitsprogramma, T-Mobile Samen. Loyale abonnees kunnen tot wel 5 euro per maand op hun telefoonrekening besparen. Zo is het nieuwe Go Unlimited abonnement niet meer 35 euro per maand, maar slechts 30 euro. De provider lijkt de telecom wereld te willen wakker schudden met deals als Go Unlimited en het omstreden Datavrije Muziek.

Hoe werkt T-Mobile Samen?

T-Mobile Samen is het nieuwe loyaliteitsprogramma. Het werkt super simpel en snel. Je maakt via de website van de provider of de My T-Mobile app een groep aan bij T-Mobile Samen. De groep moet uit minstens 3 personen bestaan. Het bijzondere van deze deal is, dat het voor de provider niet uit maakt wie er met jou in de groep zit. Dat mag familie zijn, vrienden of kennissen en zelfs collega’s. Sterker nog, wild vreemden met een T-Mobile abonnement zijn ook goed. Zolang je een groep van meer dan drie personen hebt aangemaakt, krijg je al korting. Iedereen in jouw groep moet natuurlijk wel over een T-Mobile sim only of telefoonabonnement beschikken. Dan krijgt iedereen een maandelijkse korting tot 5 euro zonder verplichtingen.

Versneld groeien

Nadat T-Mobile vorig jaar het land wakker schudde met Go Unlimited en Datavrije Muziek, brengt de provider weer een manier om haar aanwezigheid te laten groeien. De provider maakt internet en telefonie nog aantrekkelijker voor abonnees.

T-Mobile meent dat traditionele loyaliteitsprogramma’s zoals die van concurrenten als KPN achterhaald zijn. Klanten krijgen slechts korting op het moment dat zij op één adres wonen. CEO Søren Abildgaard meent dat het tijd is voor meer vrijheid: “Natuurlijk is T-Mobile Samen de ideale manier voor gezinnen om op hun T-Mobile abonnementen te besparen. Maar we vinden het ook prima als je een groep aanmaakt met je buurman, neef, studiegenoot, voetbalvriend of de plaatselijke autodealer. Zo bieden we onze klanten volledige keuzevrijheid, zonder gedoe.

Abildgaard wil het succes van Go Unlimited delen me abonnees van T-Mobile: “De introductie van Go Unlimited was een doorslaand succes voor ons bedrijf en verloopt ver boven onze verwachtingen. Maar we zijn nog niet klaar met het opschudden van de markt. Met T-Mobile Samen belonen we onze klanten die deel uitmaken van het snelgroeiende T-Mobile netwerk met ruim drie miljoen abonnees door ze kortingen te bieden.

Helaas is T-Mobile Samen is niet op prepaid abonnees of zakelijk abonnementen van toepassing.

Geef een reactie