Extra belbundel en SMS Simyo
6 september 2017 door in Simyo.

Klanten van de budget sim only provider Simyo mogen vanaf deze week ook belminuten of smsjes bijkopen. Vroeger konden zij alleen maar data bijkopen. Naar aanleiding van vragen door abonnees van de provider zijn de mogelijkheden voor buiten bundel gebruik nu uitgebreid.

Simyo luistert met de nieuwe mogelijkheid naar de abonnees van de voordelige sim only provider. Je kon voorheen alleen maar data bijkopen zodat buiten bundel gebruik goedkoper was. Voor diegene die buiten hun bundel belde gold een pittig tarief van wel 31 cent per minuut. De buiten bundel belminuten worden vanaf deze week een stuk goedkoper bij de voordelige sim only provider.

Simyo biedt belminuten en smsjes buiten bundel

Klanten van Simyo kunnen vanaf deze week ook belminuten en smsjes kopen buiten hun bundel. De sim only provider biedt vanaf nu ook extra bundels voor mensen die nog meer willen bellen of smsen dan hun bundel toelaat. Er blijken verschillende klanten te zijn geweest die de budget provider hebben gevraagd om de nieuwe mogelijkheid. Die klanten hebben hun wens gekregen.

Simyo abonnees kunnen nu een extra bundel van 50 minuten of smsjes kopen voor 2 euro. Omgerekend is het tarief dan 4 cent en een stuk voordeliger dan in de ouder situatie. Simyo klanten die vroeger buiten hun bundel belde werden voor elke minuut 0,31 euro in rekening gebracht. Abonnees van de sim only provider kunnen deze extra bundels kopen via het internet en inloggen bij Mijn Simyo. Klanten met de Mijn Simyo app kunnen natuurlijk via de app extra bundels kopen.

Voordeligde sim only provider

Simyo is één van de  voordelige providers die Nederland kent. De goedkope provider maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van marktleider KPN. Je kunt sim only abonnementen van de budget provider vaak voordeliger kopen, dan via andere sim only providers. De provider komt daarnaast ook nog regelmatig op nummer een bij klanttevredenheidsonderzoeken. De abonnees van de provider zijn namelijk zeer tevreden.

Geef een reactie