Simyo Compleet voordeel met KPN
24 oktober 2017 door in Simyo.

Simyo biedt vanaf vandaag extra’s met Simyo Compleet. Wanneer je bij de voordelige sim only provider een abonnement afsluit en ook geselecteerde diensten van KPN afneemt, dan krijg je dubbele data en belminuten.

Vandaag presenteert de goedkope sim only aanbieder nog meer voordeel. De aantrekkelijke provider van sim only abonnementen introduceert Simyo Compleet. Simyo abonnees krijgen per vandaag gratis twee keer zoveel data en ook belminuten als ze op hetzelfde adres ook KPN Vast Internet afnemen. De nieuwe dienst is ontstaan vanuit suggesties van klanten, die nu extra voordeel kunnen krijgen bij de provider.

Simyo Compleet

Hoe werkt Simyo Compleet? Je komt in aanmerking voor Simyo Compleet als je bij Simyo een sim only abonnement afneemt en ook het KPN Vast Internet abonnement hebt. Let op: beide abonnementen moeten geregistreerd staan op hetzelfde adres, maar niet perse op dezelfde naam. De aantrekkelijke sim only provider verdubbelt dan elke maand je databundel en je krijgt ook twee keer zoveel belminuten. Voor de rest verandert er niets aan je abonnement en betaal je niets extra’s. Je kunt de dienst heel eenvoudig aanvragen. Ga daarvoor naar de Mijn Simyo app of de home page van Simyo. Activeer Simyo Compleet via de app of op de website en vanaf de aankomende maand ontvang je twee keer zoveel data en minuten.

Had je voorheen een internet bundel van 1 GB met 300 minuten, dan ontvang je nu 2 GB data en 600 minuten dankzij Simyo Compleet.

De General Manager van Simyo, Bart Versteijlen, geeft aan dat klanten altijd centraal staan en hij is trots op zijn team: “De klant staat bij ons elke dag centraal. We zijn dagelijks bezig met het nóg verder verbeteren en verduidelijken van onze service en diensten. Ik ben heel trots op ons kleine team dat we nu, in samenwerking met KPN, Simyo Compleet kunnen aanbieden. Met deze extra voordelen hopen we veel klanten blijer te maken.

Compleet abonnementen

Abonnees van Simyo maken gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN, terwijl de abonnementen veel goedkoper zijn. Simyo klanten krijgen nu nog meer voordeel dankzij Simyo Compleet. De dienst lijkt op KPN Compleet en Telfort CombiVoordeel. Klanten van KPN komen in aanmerking voor nog meer voordeel. Marktleider KPN geeft klanten die Internet en Interactieve TV combineren met vast en mobiel bellen nodig meer voordeel.

Simyo

Simyo is een voordelige sim only aanbieder die gebruik maakt van het KPN netwerk. De aantrekkelijke aanbieder kwam 12 keer als beste uit de Mobiele Provider Monitor test van de Consumentenbond in de afgelopen 4 jaar. Het bedrijf scoort structureel hoog in NPS score (+38) voor klantvriendelijkheid. Met de nieuwe dienst, Simyo Compleet, luistert de aanbieder naar haar klanten en biedt nog meer voordeel komen.

Geef een reactie