Tele2 dit wil ik
15 januari 2018 door in Tele2.

Voordeel provider Tele2 biedt tijdelijk nog meer voordeel. Het zijn ‘Dit Wil Ik’ weken bij de provider en ook sim only abonnees krijgen nu nog meer voordeel. De databundel van 10 GB is tijdelijk in prijs verlaagd.

In de Dit Wil Ik weken biedt Tele2 verschillende aanbiedingen bij premium telefoons. Voor sim only klanten heeft de Zweedse provider ook een aantrekkelijke deal. Het sim only abonnement met 10 GB data is flink in prijs verlaagd. Klanten die nu kiezen voor deze bundel betalen nog maar 13 euro per maand voor de bundel. Je hebt daarbij wel een belbundel nodig van 3 euro of 6 euro per maand.

Sim only aanbieding Dit Wil Ik

Tele2 heeft ‘Dit Wil Ik weken’ en dat betekent een periode vol aantrekkelijke telefoon en sim only deals. De aantrekkelijke provider is nu nog goedkoper. Je tikt nu nog goedkoper de nieuwste vlaggenschepen op de kop en ook voor sim only abonnees is er een aantrekkelijke deal. Sluit je namelijk een sim only abonnement met 10 GB aan data af, dan betaal je drie euro per maand minder. Tele2 biedt de 10 GB databundel voor 13 euro per maand aan in plaats van 15 euro. De sim only abonnementen bestaan uit databundels en belbundels en de 10 GB bundel is dus beschikbaar vanaf 16 euro inclusief 100 MIN/SMS of 19 euro indien je kiest voor onbeperkt MIN/SMS. Deze prijzen gelden voor het tweejarig abonnement. Wil je maandelijks kunnen opzeggen, dan kost een abonnement 1 euro per maand meer. Let op: binnen de EU is de 10 GB bundel afgetopt tot 8 GB per maand.

Sim only aanbod Tele2

Het sim only aanbod van Tele2 is zeer compleet en overzichtelijk. Vorig jaar lanceerde de provider haar Unlimited abonnement en ook de andere bundels van de provider zijn rijk aan data. De Zweedse sim only provider heeft namelijk vier bundels variërend van 2 GB, 5 GB, 10 GB en een onbeperkte hoeveelheid MB’s. Daarnaast is er keuze uit slechts twee belbundels, 100 MIN/SMS of onbeperkt. De sim only abonnementen zijn voor twee jaar af te sluiten of maandelijks opzegbaar. Het goedkoopste Tele2 abonnement kost je 11 euro per maand bij een twee jarig abonnement. Daarvoor krijg je 2 GB aan data en 100 BEL/SMS. Het duurste sim only abonnement is Unlimited en daarvoor betaal je 25 euro per maand bij een tweejarig abonnement.

Geef een reactie