robin-mobile
11 januari 2016 door in Robin Mobile.

Robin Mobile wil het nieuwe jaar goed beginnen, en dat doen ze door de abonnementen aan te passen. Bij Robin Mobile is het mogelijk om een sim only abonnement af te sluiten met onbeperkt gebruik van data. Deze bundels verschillen van elkaar op het gebied van snelheid.

Abonnementen bij Robin Mobile

Robin Mobile, niet geheel toevallig een naamovereenkomst met Robin Hood, geeft in het huidige aanbod de keuze uit vijf verschillende abonnementen. Zo kan je kiezen voor het Robin Entree abonnement. Hierbij krijg je dus onbeperkt data (en sms’jes en belminuten) voor een prijs van 14,95 euro per maand. De internetsnelheid is alleen nog niet om over naar huis te schrijven, maar is met 64 Kbps wel genoeg voor het gebruik van messaging apps. Mocht je veel onbeperkt internet willen hebben mét een hoge snelheid. Dan kan je kiezen voor het Robin Pijl Snel abonnement, met 4G internet tot 15 Mbps, waar je 49,95 euro per maand voor betaalt. Daartussenin zitten nog drie andere abonnementen.

Huidige klanten beloond

Als je al een klant bent bij Robin Mobile, dan zal je hier ook profijt van kunnen hebben. Zo zal het Robin Junior abonnement een snelheidsverhoging van 64 naar 400 Kbps krijgen, en wordt abonnees van Robin Heel Snel overgezet naar Robin Super Snel. Dit houdt eigenlijk alleen in dat je snelheid omhoog gaat van 2 Mbps naar 8,2 Mbps. Bovendien zal je vijf euro per maand minder hoeven te betalen als je het Robin Super Snel abonnement hebt.

Maar dit is nog niet alles. Zo zal je vanaf februari ook kunnen bellen naar België, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Spanje, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten voor 9 cent per minuut. Mocht je bellen naar Turkije of Marokko, dan betaal je 19 cent per minuut. Daarnaast krijgen de trouwe abonnees van Robin Mobile ook nog 100 MB per maand om in de EU te internetten.

Geef een reactie