robin-mobile
18 februari 2016 door in Acties en Robin Mobile.

Robin Mobile, de ‘nieuwe‘ mobiele aanbieder die gelooft dat het anders kan, doet het anders. Het bedrijf dat is ontstaan uit onvrede over de huidige aanbieders ontketent misschien wel een echte prijzenoorlog. De provider voert een gigantische prijsverlaging door en maakt zich daarmee de goedkoopste provider voor het bellen in buitenland. Wilfred Rottier, oprichter en CEO van Robin Mobile, maakt hiermee zijn belofte in het begin van dit jaar waar.

Robin Mobile verlaagt haar prijzen

Je belt via Robin nog maar voor 9 cent van en naar bestemmingen in Europa als België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Spanje, Verenigd Koninkrijk. Naar Turkije en Marokko bel je nog maar voor 19 cent per minuut. Hiermee maakt Robin Mobile haar tarieven twee tot zelfs tien keer voordeliger dan tarieven van andere aanbieders in Nederland. Klanten kunnen ook nog eens besparen wanneer zij in het buitenland bellen of data gebruiken: binnen de Europese Unie iedere maand 100 MB data en 100 minuten/sms gratis . Mogelijke besparingen al vanaf 30,00 euro per maand voor mensen die vaak in het buitenland verblijven.

Robin Mobile

Robin Mobile is een protestaanbieder en biedt als eerste en enige abonnementen met echt onbeperkt MB’s. SMS en Bellen. Bij Robin Mobile bel je nooit over je bundel.

Waarom pakt Robin de buitenlandse prijzen aan?

Uit recent onderzoek van Motivaction, in opdracht van Robin Mobile, blijkt dat de hoge bel- en datatarieven in het buitenland verantwoordelijk zijn voor veel irritaties en frustraties onder Nederlandse consumenten. Uit vragen over tarieven in het buitenland blijkt dat 30% van de ondervraagden zich irriteert aan hoge beltarieven en 28% aan hoge datatarieven. “Toch zijn de buitenlandtarieven niet het eerste waar mensen naar kijken, wanneer zij een mobiel abonnement afsluiten,” zegt Rottier. Met de nieuwe prijzen wil hij de consumenten een “gigantische rekening op de mat” besparen. Door duidelijkheid over de mobiele telefoon op afbetaling en de nieuwe buitenland bel en data prijzen.

Wij wachten met spanning af wat de reacties van Robin’s directe concurrenten zullen zijn.

Geef een reactie