Tele2 Nummerbehoud
24 november 2017 door in Tele2.

Nummerbehoud aanvragen wordt eenvoudiger. Bij Tele2 kun je nu eerder en eenvoudiger nummerbehoud aanvragen. Het is daarmee de eerste Nederlandse provider die de adviezen van de vereniging COIN opvolgt. Overstappen naar Tele2? Dan kun je al 120 dagen voor het einde van het huidige contract nummerbehoud aanvragen en daarvoor heb je alleen het 06-nummer nodig.

Het overstappen met nummerbehoud naar Tele2 is vanaf nu nog eenvoudiger. Je kunt hoeft niet langer meer allerlei informatie te geven. De sim only provider neemt genoegen met je 06-nummer. Daarnaast kun tegenwoordig niet 60 dagen maar 120 dagen voor het einde van je huidige contract nummerbehoud aanvragen. Daarmee is Tele2 de eerste provider die de adviezen van COIN opvolgt. COIN is de vereniging die providers helpt bij 06-nummers overzetten.

Overstappen naar Tele2 met nummerbehoud simpeler

Tele2 past als eerste provider in Nederland de voorwaarden aan voor overstappen met nummerbehoud. De vernieuwde voorwaarden voor nummerbehoud zijn tot stand gekomen in samenwerking vereniging COIN. COIN is de vereniging die voor alle Nederlandse providers nummerportabiliteit verzorgt. Iedereen die nu overstapt naar Tele2 kan al 120 dagen vooraf nummerbehoud aanvragen. Na 90 dagen kun je zelfs aangeven vanaf wanneer nummerbehoud mag ingaan. Uiteraard dien je nog altijd rekening te houden met het opzegtermijn van de huidige provider.

Daarnaast maakt de budget provider nummerbehoud ook nog eenvoudiger. Want je hoeft nu je 06 nummer alleen nog maar door te geven. Tele2 checkt het nummer via een SMS. Bij de overige providers kun je pas 60 dagen voor het einde van het huidige contract nummerbehoud aanvragen. Tele2 is de eerste provider waarbij het termijn naar 120 dagen is verschoven. De provider voert hiermee de adviezen van stichting COIN als eerste in.

Sim only aanbod Tele2

Tele2 heeft een eigen 4G netwerk biedt alleen nog maar snelle 4G sim only abonnementen. De provider is een van de weinige providers met een onbeperkt data ( Unlimited ) abonnement en het sim only aanbod van Tele2 is zeer overzichtelijk. Wil je een abonnement bij deze provider afsluiten, dan heb je keuze uit twee belbundels, onbeperkt of 100 Min/SMS. Daarna is er keuze uit vier overzichtelijke datapakketten. Er is keuze uit 2 GB, 5 GB, 10 GB of onbeperkt data. Mocht je nu een sim only abonnement van Tele2 afsluiten tot 10 GB? Dan krijg je de eerste maand gratis onbeperkt data!

Geef een reactie