11 maart 2016 door in Acties en T-Mobile.

T-Mobile geeft haar klanten de mogelijkheid om het 4G netwerk eerst te testen. Abonnementen zijn de eerste maand opzegbaar.

Actie T-Mobile

T-Mobile introduceerde ‘Test ons nu’ vorig jaar november als test en marketing stunt. De provider gaf toen als enige provider in Nederland haar klanten de vrijheid om het 4G-netwerk de eerste maand te testen alvorens zij het abonnement door lieten gaan.

De mogelijkheid om de eerste maand op te zeggen werd alleen geïntroduceerd in het kader van een landelijke actie in verband met 4G-dekking. De provider heeft gemerkt dat klanten het een prettig idee vinden om een maand de tijd te krijgen om het netwerk te testen. Vandaar dat T-Mobile heeft besloten deze test periode standaard aan te bieden op 4G abonnementen. Uit het persbericht blijkt niet of de mogelijkheid geldt voor alle abonnementen van de telecomprovider.

T-Mobile; Weloverwogen Keus van klanten belangrijk

In een persbericht deze week geeft T-Mobile aan dat het bedrijf de eerlijke en weloverwogen keuze van consumenten belangrijk vind: “Mobiel internet speelt een grote rol in ons dagelijks leven en het is voor de consument belangrijk om altijd en overal probleemloos online te zijn. Toch is het in de telecomsector tot op heden niet écht mogelijk om een mobiel netwerk eerst te testen voordat je een 1- of 2-jarig abonnement in combinatie met een telefoon aangaat en wanneer het niet bevalt je keuze te veranderen. T-Mobile brengt daar nu verandering in.

Hoe werkt de vrije keus

Klanten die niet tevreden zijn over de prestaties van het netwerken stappen eenvoudig over binnen 1 maand. Je zit de eerste maand nergens aan vast en heb je een abonnement met toestel afgesloten, dan lever je die gewoon in.

De keuze die de provider de consument geeft is een zeer mooi gebaar en is volledig in de trend van vrijere abonnementsvormen zoals maandelijks opzegbaar. Een interessante keuze voor klanten die niet tevreden zijn over de prestaties van het T-Mobilenetwerk.

Geef een reactie