Sim only provider Ben verhoogt bundels
21 november 2017 door in Acties en Ben.

Het sim only aanbod bij Ben is nu nog aantrekkelijker. De budget provider heeft de hoogste bundels met MB’s verrijkt en geeft ook nog eens 2,50 euro korting als je kiest voor onbeperkt bellen. De hoogste bundel is daarmee gestegen naar 6.500 MB.

Ben is voor veel mensen synoniem voor goedkoop bellen. De provider biedt 3G abonnementen en voor één euro meer kun je zelfs gebruik maken van het 4G netwerk. De budget provider maak namelijk gebruik van het snelle T-Mobile netwerk. Vanaf vandaag tot het einde van 2017 zijn de aantrekkelijke sim only abonnementen van Ben nog aantrekkelijker. Tenminste, de hoogste drie bundels zijn in data verruimd en kies je voor onbeperkt bellen, dan ontvang je 2,50 euro korting van Ben.

Sim only aanbod met meer MB’s

Zoek je een voordelig abonnement met een groot aantal MB’s? De sim only abonnementen van Ben zijn vanaf nu nog aantrekkelijker geworden. De sim only aanbieder heeft de hoogste data bundels verhoogd en de prijs voor onbeperkt bellen aangepast. Kies je vanaf vandaag voor onbeperkt bellen, dan geeft de telecom aanbieder je 2,50 euro korting. De hoogste databundels zijn daarnaast verruimt tot wel 1.500 MB. De bundel met 1.000 MB is verhoogd naar 1500 MB en de bundel van 2.500 is tijdelijk 3500 MB groot. Wil je nog meer data verbruiken per maand, dan kun je kiezen voor de hoogste bundel met 6.500 MB, 1.500 MB hoger dan voorheen. Het nieuwe aanbod met de verrijkte databundels is geldig tot en met 31 december 2017.

Budget provider Ben

De budget provider Ben biedt telefonie aan via het netwerk van T-Mobile. Standaard zijn de bundels voorzien van 3G, maar wil je sneller over het wereldwijde web surfen dan is 4G aan te raden. De download snelheid van 4G is 6X sneller dan die van 3G. Voor 1 euro in de maand extra kun je super snel surfen op het snelste netwerk in Nederland.

De nieuwe sim only bundels van Ben zijn vanaf nu geldig. Tot 31 december 2017 kun je de aantrekkelijke bundels afsluiten.

Geef een reactie