hollandnieuwe sim only
3 januari 2018 door in hollandsnieuwe.

Nadat hollandsnieuwe in oktober van 2017 het sim only aanbod heeft verlaagd in prijs, stelt de provider vandaag enkele prijzen bij. Wil je een nieuw abonnement afsluiten bij de sim only provider? Dan betaal je vanaf nu weer 15 euro aan aansluitkosten.

hollandsnieuwe heeft een overzichtelijk een aantrekkelijk sim only aanbod. De provider biedt vier duidelijke bundels waaruit je zowel de belminuten, MB’s als ook SMS berichten haalt. Vorig jaar verscherpte de provider haar prijzen en vervielen de aansluitkosten. Sinds vandaag moet je die weer betalen. De bundels van 1000 en 2000 zijn daarnaast iets in prijs gestegen.

hollandsnieuwe past korting aan

Sluit je nu een abonnement af bij hollandsnieuwe, dan krijgt je een flinke korting tijdens de gehele looptijd van het sim only abonnement. De kortingen voor de sim only abonnementen van 1000 & 2000 MB, min of SMS zijn vanaf nu echter iets lager.

Het abonnement met 1000 MB heeft een originele prijs 19 euro als je kiest voor 24 maanden en 20 euro bij 12 maanden. Vorig jaar kon je het abonnement al afsluiten voor 7 euro in de maand. Vanaf nu kost het abonnement 9 euro bij een tweejarig sim only abonnement. Je betaalt 10 euro in de maand als je kiest voor 12 maanden.

Het abonnement van 2000 MB, Min of SMS is ook gewijzigd. De bundel kost normaal gesproken 25 euro als je kiest voor 24 maanden en 26 euro bij 12 maanden. Nu sluit je al voor 11 euro in de maand dit sim only abonnement af. Kies je voor 12 maanden, dan kost het abonnement 12 euro in de maand. Beide sim only abonnementen waren vorig jaar één euro voordeliger.

Nieuwe abonnees betalen vanaf vandaag weer 15 euro aansluitkosten. De eenmalige kosten werden in de afgelopen maand berekend door de sim only provider.

Sim only aanbieder hollandsnieuw

hollandsnieuwe is één van de budget sim only providers in Nederland. De voordelige provider heeft geen eigen netwerk en maakt hiervoor gebruik van het betrouwbare Vodafone netwerk. Je belt gratis via het snelle 4G en kunt kiezen uit vier overzichtelijke bundels. Er is keuze uit 1000, 2000, 3000 of 5000 MB, min en SMS. De hoeveelheid is geldig voor bellen of surfen over het internet.

LET OP. Een korting geldt vaak alleen voor de looptijd van een abonnement. Na het verstrijken van de looptijd wordt de originele prijs aangehouden. Die kan behoorlijk hoger liggen dan de prijs die je tijdens de abonnementsperiode betaalde. Het is altijd aan te raden om je abonnement op tijd de verlengen of een nieuwe sim only abonnement te vergelijken.

Geef een reactie