Hollandsnieuwe aantrekkelijk sim only aanbod
17 oktober 2017 door in hollandsnieuwe.

De nieuwe reclame van hollandsnieuwe introduceert een nieuwe manier van denken. Met de eerste commercial toont de sim only provider een nieuwe manier van Chatten. De provider heeft gelijktijdig haar aanbod nog aantrekkelijker gemaakt. Je kunt nu tijdelijk overstappen zonder aansluitkosten.

Hollandsnieuwe start vandaag met een nieuwe reclame campagne. De provider heeft hiermee een hoffelijke boodschap, praat eens wat meer met je medemens. In de nieuwe commercial van de provider zien we een jongen die de nieuwe manier van Chatten heeft ontdekt. De aanbieder speelt hiermee ludiek in op de wereld van nu. Wij zitten steeds meer gekluisterd achter de schermen van onze smartphones. De campagne heeft ook flink voordeel voor iedereen die een sim only abonnement zoekt. De sim only bundels zijn goedkoper en ook telefoons zijn gedaald in prijs.

Nog scherpere hollandsenieuwe prijzen

Het aanbod van de sim only provider was al aantrekkelijk en is nog eens verlaagd in prijs. Vanaf nu betaal je nog minder voor je sim only abonnement en is de hoogste bundel nog ruimer geworden. Mocht je willen overstappen naar de provider, dan is dat vanaf vandaag nog aantrekkelijker geworden. Hollandsnieuwe berekent tijdelijk geen aansluitkosten.

De sim only bundels zijn bijna allemaal in prijs verlaagd of in hoeveelheid verhoogd. De provider staat bekend om een overzichtelijk aanbod zonder mega grote bundels. Het prettige aanbod is nog aantrekkelijker geworden. Je betaalt nu twee euro minder voor het 1.000 mb/min/sms abonnement ( 7 euro per maand ). De bundels met 2.000 en 3.000 mb’s minuten en smsjes zijn nog maar 10 en 12 euro in de maand. Daarmee zijn de bundels 1 euro in prijs verlaagd. Je betaalde vroeger 14 euro in de maand voor de hoogste bundel met 4.000 mb’s minuten en smsjes. De bundel is nog ruimer geworden en telt wel 5.000 mb’s minuten of smsjes. Je betaalt voor de verhoogde bundel nog altijd slechts 14 euro per maand. Het is nu een goed moment om over te stappen op hollandsnieuwe. De sim only aanbieder rekent tijdelijk geen aansluitkosten!

hollandsnieuwe campagne

Met de nieuwe campagne speelt de sim only provider op een leuke manier in op een hedendaagse probleem. Mensen zitten veel te veel achter hun smartphone en hollandsnieuwe nodigt iedereen uit voor meer face2face gesprekken.

De strategy director van het reclamebureau XXS, Joram Helmer, vertelt aan Adformatie uit waarom de campagne bij de sim only provider past: “Bundels reiken niet tot in de wolken en de telefoons zijn niet van het allernieuwste type bij Hollandsnieuwe. En juist dat hebben we als kracht genomen.

Sim only aanbieder hollandsnieuwe is een voordelige virtuele provider. De aanbieder maakt gebruik van het 4G netwerk van Vodafone. Terwijl je een voordelig abonnement afsluit bij hollandsnieuwe maak je gebruik van het premium Vodafone netwerk. Met de nieuwe reclame campagne gaat de provider mee in de trend van steeds goedkoper wordende data bundels. Nadat T-Mobile en Tele2 de trend zijn gestart met de Unlimited abonnementen volgt de rest langzaam.

De nieuwe hollandsnieuwe reclame campagne is vanaf nu te zien op de tv, in kranten en online.

Reacties (1)
  • Levi Naafs op 10 december 2017 om 18:23

    Wat een stomme reclame, praat eens meer.. Wie vergoed de reiskosten?? Hollandsnieuwe zeker niet… Hoe dom kun je zijn om dit niet te bedenken… Dit is toch niet haalbaar! Ik zou als ik Hollandsnieuwe was een nieuwe reclame bureau kiezen.

    Met vriendelijk groet,
    Levi Naafs

Reageer ook!