30 januari 2017 door in hollandsnieuwe.

Vanaf vandaag kunnen nieuwe klanten en bestaande klanten bij Hollandsnieuwe ook voor het snellere 4G-netwerk kiezen. De abonnementen bieden een downloadsnelheid aan van 150 Mbit/s en een uploadsnelheid van 50 Mbit/s. Het 4G internet is per direct beschikbaar en ook weer maandelijks opzegbaar.

Bundels

Hollandsnieuwe biedt de nieuwe downloadsnelheid per direct aan. Dit geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Er is keuze uit een viertal bundels waarbij het aantal belminuten, dataverkeer en SMS in elkaar overgaan. Bij de bundels van 500 of 1000 MB/belminuten/SMS’jes kan er voor € 2,- per maand extra gekozen worden voor 4G. Bij de bundels met 1500 of 2000 MB/belminuten/SMS’jes kost deze mogelijkheid slechts € 1,-. Deze prijs is ongeacht de looptijd van het contract.

Als jij kiest voor een toestel in combinatie met een abonnement van Hollandsnieuwe zijn er geen prijsverschillen. Zonder veel hoge kosten kun je dus ongestoord genieten van een hogere downloadsnelheid via het netwerk van Hollandsnieuwe.

Bestaande klanten

Ook bestaande klanten kunnen kiezen voor een upgrade naar 4G. Via de persoonlijke pagina, op de website van Hollandsnieuwe, kan 4G geactiveerd worden. Hierbij moet je wel over een abonnement beschikken met minimaal 500 belminuten, SMS’jes en/of MB’s. Alles hieronder kan helaas niet omgezet worden. Dit zijn overigens dan ook oudere abonnementen die inmiddels niet meer verkocht worden door Hollandsnieuwe. Bestaande klanten met een Sim Only 800, 1200 of 1800 kunnen dus wel omschakelen naar 4G. Het wijzigen van je bundel kan tot maximaal 11 dagen voordat je je nieuwe maandelijkse opwaardering ontvangt. 4G internet wordt dan vanaf je nieuwe maand geactiveerd. Het is uiteraard mogelijk om het complete abonnement te wijzigen om zo in aanmerking te komen voor 4G. Dit kan ook weer makkelijk geregeld worden via de persoonlijke omgeving van Hollandsnieuwe.

Voordelen

In tegenstelling tot veel andere providers zitten er ook andere voordelen aan het 4G van Hollandsnieuwe. Zo kun jij zelf makkelijk bepalen waar jij het tegoed voor wilt gebruiken en dit kan makkelijk via de app van Hollandsnieuwe worden ingesteld. Daarnaast is het mogelijk om maandelijks het 4G uit of aan te zetten. Je zit dus niet direct aan een contract vast. Hiermee houdt je de kosten in bedwang.

Geef een reactie