Go Unlimited T Mobile SO
9 januari 2017 door in T-Mobile.

T-Mobile heeft zijn volledige productaanbod vernieuwd. De premium provider biedt vanaf 16 januari 2017 zelfs een onbeperkt abonnement Go Unlimited EU voor maar € 35,-.

Het top abonnement uit het nieuwe aanbod van de provider laat abonnees onbeperkt genieten van internet en telefonie via 4G. Waar voorheen kleine providers zoals Robin Mobile mee stuntte, biedt T-Mobile nu ook aan: alles onbeperkt voor een vast bedrag. Het Go Unlimited EU abonnement geeft je onbeperkt toegang tot het de hoogste datasnelheden van het 4G netwerk. Het 4G netwerk van de provider is als beste getest in Nederland.

T-Mobile Go Unlimited!

T-Mobile Go is het volledig nieuwe aanbod van de provider vanaf 16 januari. De provider biedt vanaf dat moment de volgende opties: Go Unlimited EU + USA, Go Unlimited EU, Go Up 10GB, Go Next 5GB en Go Basic 1GB.

Verrassend is vooral de prijs van het hoogste abonnement, Go Unlimited EU. De provider biedt binnen dit abonnement onbeperkt bellen, sms’en en internetten in Nederland en de EU voor 35 euro. Vanaf aanstaande maandag zijn de abonnementen beschikbaar iedereen.

T-Mobile CEO a.i. Martin Knauer vertelt meer over de motivatie van zijn bedrijf voor het vernieuwde aanbod: “Mobiel internet is een onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. En hoewel de landelijke beschikbaarheid van snel internet ons nu de mogelijkheid biedt het overal en altijd te gebruiken, voelen mensen zich nog altijd beperkt. En dat is storend. Vandaag maakt T-Mobile een grote sprong voorwaarts. We nemen Nederland mee naar een nieuw mobiel tijdperk en maken korte metten met datalimieten en prijzen. Go Unlimited EU biedt de beste mobiele internetervaring in Nederland.

Abonnees van T-Mobile Go Unlimited EU krijgen onbeperkt muziek, video, social media en gaming en onbeperkt bellen.

Nieuwe T-Mobile sim only producten

Vanaf aankomende maandag kun je kiezen uit de volgende sim only abonnementen bij T-Mobile:

T-Mobile Go Up (10GB p/mnd) & Go Next (5GB p/mnd) & Go Basic (1GB p/mnd):
Binnen deze abonnementen kun je onbeperkt bellen in Nederland en tot wel 120 minuten binnen in de EU.
Abonnees van T-Mobile Go Up krijgen Datavrije Muziek en wanneer je als Go Up abonnee aan het einde van de maand door de maandelijkse databundel heen bent, dan kun je door internetten en downloaden op een lagere snelheid.
T-Mobile Go Unlimited EU + USA:
Onbeperkt bellen, data en sms’en in Nederland en daarnaast onbeperkt bellen en sms’en met zestig dagen onbeperkt internet in de EU én de USA. Na zestig dagen krijg je 10 GB tegoed per maand in de EU en in USA.
T-Mobile Go Unlimited EU:
Onbeperkt sms’en, data en bellen in Nederland. Onbeperkt sms’en, bellen en zestig dagen onbeperkt internet in de EU. Na die zestig dagen krijg je per maand 10 GB tegoed in de EU.

T-Mobile wordt een concurrent voor WiFi

Als het aan Martin Knauer ligt, dan surfen wij Nederlanders niet langer meer van WiFi netwerk naar WiFi netwerk: “Waarom zou je jezelf beperken tot wifi wanneer je bijv. Game of Thrones, voetbal, schaatsen, The Voice, Grey’s Anatomy of Suits onbeperkt op je smartphone of tablet kunt kijken? Waarom jezelf beperken als je altijd en overal onbeperkt muziek kunt streamen of je favoriete livestreams kunt bekijken voor slechts 35 euro per maand? Wifi heeft er een geduchte concurrent bij. Voor deze prijs hoeft niemand zich nog zorgen te maken over zijn of haar dataverbruik, of gebruik te maken van trage wifiverbindingen. Ik weet zeker dat veel van onze klanten nu eerder geneigd zullen zijn om internet via 4G te gebruiken. Zowel thuis als op kantoor.

Zakelijke aanbod

T-Mobile biedt het volledige nieuwe aanbod ook aan zakelijke klanten. Marieke Snoep, Directeur Zakelijke Markt, zeg hierover het volgende in het persbericht: “Voor onze zakelijke klanten is dit een grote stap voorwaarts. Go Unlimited EU biedt de ultieme vrijheid om te werken en in contact te blijven met hun klanten en bedrijf – waar zij ook zijn en zonder enige beperking. Bovendien wordt hiermee het pijnpunt van klanten weggenomen dat ze gebruik moeten maken van onbeveiligde openbare wifi-netwerken. Geen enkele onderneming wil zich zorgen maken over onverwacht hoge rekeningen voor telecommunicatie. Go Unlimited EU biedt tegen een vast tarief van 35 euro volledige voorspelbaarheid wat betreft de kosten in Nederland en de EU. Voor bedrijven die zakendoen met de VS is er Go Unlimited EU + USA voor een vast maandbedrag van zestig euro per abonnement.

Eerlijk gebruik van onbeperkt internet

Fair use is de enige eis van T-Mobile. Hiervoor heeft de provider een ingenieus systeem bedacht. Je krijgt namelijk als T-Mobile Go Unlimited EU abonnee 5 GB data per dag. Mocht dit niet genoeg zijn, geen nood. Je kunt namelijk ongelimiteerd 1 GB per keer aanvullen. Op die manier wil de provider zijn netwerk snel houden en eventueel misbruik tegengaan. Het abonnement is namelijk niet bedelt als vervanging voor je vaste lijn.

T-Mobile bijt de kop af. Hoe reageren VodafoneZiggo en KPN?

Geef een reactie