T-Mobile sim only go go go
20 november 2017 door in T-Mobile.

Je kunt nu nog voordeliger overstappen naar het beste netwerk van Nederland. De T-Mobile Go Go Go deals zijn van start gegaan! De provider heeft de meeste Go abonnementen nu nog goedkoper gemaakt. Je hoeft nu geen aansluitkosten te betalen als je over wilt stappen op de aantrekkelijk geprijsde sim only abonnementen.

Vandaag zijn de Go Go Go deals van T-Mobile gestart. De sim only provider heeft één van de beste netwerken in de wereld en het beste van Nederland. De toegang tot dit netwerk is nu nog aantrekkelijker geworden. Sluit je vanaf vandaag een sim only abonnement af bij T-Mobile, dan betaal je geen aansluitkosten. De basis Go abonnementen zijn zelfs in prijs verlaagd tot wel 2 euro in de maand! Kortom: vlijmscherpe sim only aanbiedingen. De telecomaanbieder heeft ook zeer aantrekkelijke mobiele abonnementen voorzien van toestellen met scherpe prijzen en leuke extraatjes zoals korting op Videoland & Deezer.

T-Mobile Go Go Go

Overstappen naar T-Mobile is vanaf vandaag nog leuker. Want de provider biedt vlijmscherpe sim only Go Go Go deals. De aansluit kosten zijn vervallen en overstappen is daarmee gratis geworden! Naast een flinke kosten besparing bij overstappen biedt de aanbieder ook nog een flinke korting op de meeste sim only Go abonnementen. De basis bundels met 1.000 MB, 5.000 MB en 10.000 MB zijn in prijs verlaagd tot wel 2 euro in de maand. Sluit je vanaf vandaag een nieuw abonnement af bij de provider dan betaal je respectievelijk 17,50 euro, 20 euro en 25 euro per maand voor deze abonnementen.

Het aanbod van T-Mobile is zeer compleet en gericht op dataverbruik. Het is één van de meest aantrekkelijke providers als je veel data verbruikt in de maand. De prijs van het top abonnement, Go Unlimited, is ongewijzigd gebleven. Het Go Unlimited abonnement kost nog altijd 35 euro maar als je twee vrienden weet op te trommelen met een T-Mobile abonnement kun je al snel 5 euro besparen.

Hyper modern 4G netwerk

Een belangrijke reden om voor T-Mobile te kiezen is natuurlijk het aantrekkelijke sim only aanbod. Een andere reden is het hyper moderne netwerk van de provider. In de afgelopen jaren is het netwerk al meerdere keren als beste getest. De gerenommeerde netwerk testers van Connect en P3 hebben het netwerk van T-Mobile al twee maal uitgeroepen als beste getest. Afgelopen kwartaal behaalde de snelheidstesters van Ookla de hoogste snelheden op het netwerk van T-Mobile. Wil je ook razend snel over het internet surfen? Vanaf vandaag is overstappen naar deze sim only provider nog aantrekkelijker.

Geef een reactie