kpn-logo
15 september 2015 door in KPN.

De klanten van KPN die een KPN Compleet abonnement hebben, mogen vanaf 1 oktober vijf euro korting verwachten op de kosten van hun mobiele abonnement. Deze korting van vijf euro was er eerst enkel voor huishoudens waar minimaal twee personen een (sim only of telefoon) abonnement met vast internet hadden. Nu kan je die korting dus ook verwachten, als je niet aan bovenstaande voorwaarde voldoet.

Hierdoor krijgen maar liefst 250.000 extra klanten ook de vijf euro korting. In totaal stijgt het aantal mensen daardoor naar 600.000, die allemaal een mobiel en vast abonnement bij KPN hebben voor het internet. Ook als je nog geen klant bent van KPN, zal deze korting voor je gelden. Deze korting is namelijk geldig voor zowel oude als nieuwe klanten. Hierdoor wordt KPN weer een stukje aantrekkelijker als provider.

Telfort, een dochterbedrijf van KPN, heeft onlangs ook een soort van korting aangekondigd. Bij Telfort krijgen klanten namelijk de mogelijkheid om hun bundels te verdubbelen, als ze ook bezitten over vast internet van Telfort.

Door deze stap van KPN, en Telfort, hoopt KPN natuurlijk om zijn positie nog verder te verbeteren. Omdat KPN als een van de weinige zowel een eigen vast als mobiel netwerk heeft, kan het deze actie aanbieden. We zijn benieuwd wat er hierdoor in de wellicht nabije toekomst zal gaan veranderen. Zou jij hierdoor bijvoorbeeld een overstap willen overwegen naar bijvoorbeeld een Sim Only abonnement van KPN, als je thuis ook al beschikt over internet via de kabel van KPN?

Geef een reactie