Ben wijzigt sim only bundels
17 juli 2017 door in Ben.

Vandaag heeft Ben de prijzen aangepast van het volledige sim only aanbod. De bundels voor bellen en smsen zijn goedkoper geworden. De sim only provider maakt echter in tegenstelling tot andere aanbieders data duurder.

Data wordt steeds goedkoper zo dachten wij. Nadat T-Mobile en Tele2 onbeperkte bundels bieden volgde andere providers met verlagingen. Vorige week nog veranderde Vodafone het aanbod waarbij je veel meer data krijgt voor een lichte prijsverhoging. Ben doet het anders, de budget providers heeft bellen goedkoper gemaakt en voor data betaal je nu meer.

Nieuwe aanbod Ben

Ben heeft alle bundels aangepast. Zoek je een nieuw sim only abonnement, dan kun je bij Ben nog beter terecht. Want de providers heeft het aanbod zelfs uitgebreid. De Dubbel Dubbel promotie waar de bundels werden verdubbeld is echter afgelopen en voor degene die veel data verbruikt zijn de bundels net duurder geworden. Bellen is vanaf nu nog goedkoper bij Ben!

Je kunt nu voor slechts drie euro in de maand al een abonnement afsluiten. Je krijgt daarvoor een bundel met 100 min/sms. Eerder koste deze bundel 5,50 euro per maand. Wil je iets meer bellen, dan kun je tegenwoordig de 300 min / sms bundel afsluiten voor 4 euro. De bestaande onbeperkte bel en sms bundel is in prijs verlaagd naar 7,50 euro per maand. Vroeger betaalde je daar nog meer dan 10 euro voor.

Ben duurder

Zeer onverwacht is Ben een van de weinige sim only aanbieders die de databundels in prijs verhoogd. We zagen tot nu toe een trend waarbij data steeds goedkoper werd. Vodafone verdubbelde laatst nog de databundels. De budget aanbieder met korte naam doorbreekt de trend. De bundel met 1.000 MB is nu niet langer 2,50 euro in de maand. Je betaalt voor deze bundel vanaf nu 4 euro in de maand. Voor diegene die iets meer of minder gebruikt heeft de budget provider twee nieuwe bundels. Een kleine bundel met 500 MB voor 3 euro in de maand. Gebruik je juist veel data, dan is de 2.500 MB bundel een uitkomst voor 7 euro per maand. De bundel met 5.000 MB werd voorheen verkocht voor 7,50 euro per maand. Nu kost de grootste bundel je 10 euro per maand.

Ben sim only abonnementen

Je krijgt bij de sim only abonnementen van Ben optimale vrijheid om het abonnement in te richten zoals jij dat wilt. Zo kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement of juist 24 maanden. Het verschil is vaak maar één euro in de maand, dus maandelijks is helemaal zo gek nog niet. De abonnementen zijn standaard voorzien van 3G snelheid en wil je genieten van 6x sneller internet via de providers, dan betaal je 1 euro in de maand extra voor 4G snelheid. Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Een zeer goed netwerk dat al twee keer op rij als beste getest uit een internationale test komt.

Geef een reactie