24 februari 2016 door in Tele2.

Vandaag introduceert Tele2 4G-Sim Only bundels voor zowel consumenten als de zakelijke markt. Er zullen 5 Sim Only bundels worden geïntroduceerd. Tele2 begon eind november 2015 al met 4G bundels voor abonnementen met toestel.

Wat krijg je met 4G-Sim Only?

Met de introductie van 4G Sim Only richt Tele2 zich op de huidige 4G gebruikers en mensen die wel een 4G toestel hebben maar geen passend abonnement. Ook zij kunnen nu gebruik maken van Tele2’s 4G-only netwerk. In de geest van de huidendaagse flexibiliteit biedt de provider de abonnementen met een contractduur van 24 maanden en tevens een contractsvorm waarbij gebruikers per maand kunnen opzeggen. Abonnementen variëren van 1GB tot 24GB per maand. Nieuwe klanten betalen eenmalige aansluitkosten van €10,-.

Tele2 zelf over 4G-Sim Only

Tele2 wenst Nederland onbeperkt internet te geven. Jeff Dodds, CEO Tele2 Nederland, zegt hierover: “Vorig jaar hebben we een lijn uitgestippeld om onze ambitie op de Nederlandse markt waar te maken. Wij willen dat alle Nederlanders mobiel kunnen Internetten zonder handrem. Met ons eigen 4G-only netwerk kan dit.” Volgens Dodds zijn er al genoeg gebruikers met 4G telefoons om deze nieuwe abonnementsvorm tot een succes te kunnen maken. “Nu is de tijd rijp voor de volgende stap: ons nieuwe Sim Only aanbod met grote bundels voor alle Nederlanders die al een 4G-toestel gebruiken.”

4G verandert gebruikersgedrag

Tele2 heeft al snel na de lancering van 4G een grote stijging gezien in het verbruik van data door haar klanten. Dankzij 4G gebruiken mensen hun telefoon totaal anders. Met de snelheid en stabiliteit van het netwerk kun je video’s bekijken zonder dat je onderbroken wordt. Tele2 springt op deze ontwikkelingen in door extra grote databundels, tot 24GB. Op het eerste gezicht lijkt dat enorm veel. Toch verwacht Tele2 dat wij in Nederland afstappen van ons ‘buitenbundelvrees’ en dankzij de betrouwbaarheid en snelheid van het netwerk snel deze GB’s gaan gebruiken.

Introductiekorting

Tot eind maart trakteert Tele2 op een introductie korting bij het afsluiten van een van de nieuwe abonnementen wanneer je kiest voor het 4G-Sim Only abonnement voor twee jaar. Vergelijk de abonnementen hier en reserveer jouw korting.

Geef een reactie