Voor wie op zoek is naar een serieus SIM Only abonnement met veel belminuten en data kan met een SIM Only abonnement tot dertig euro per maand al heel ver komen. Waar de meest reguliere abonnementen juist met deze maandbedragen starten zitten wij met een SIM Only abonnement al bijna tegen het plafond van de maandlasten en dat is uiteraard een goed teken. Het aanbod in deze prijsklasse is dan ook enorm en de providers proberen hier de klanten dan ook het meeste te lokken voor de beste aanbieding. Toch kunnen we jou een stapje verder helpen om de juiste keuze te kunnen maken voor een SIM Only abonnement tot maximaal dertig euro per maand.

5. KPN, perfecte service en bereik, minder scherp geprijsdOp zoek naar het beste Sim Only abonnement tot 30 euro per maand?

Bekijk aanbod
Op nummer vijf treffen wij KPN aan. Deze plek is mede verdient door de innovaties die KPN vaak als eerste op hun netwerk doorvoeren, kijk maar eens naar 4G. Ook klanten worden standaard geactiveerd op dergelijke diensten, wat bij andere providers nog wel eens anders kan zijn. Toch moet KPN veel concurrentie nog voor zich laten als wij kijken naar de maandbedragen en wat je hier voor krijgt, want als je een beetje verder zoekt kun je voor hetzelfde geld meer belminuten krijgen en meer data. Toch is KPN een partij die voor velen erg interessant is, mede door de innovatieve diensten en juist hierop scoort KPN dan ook het beste.

4. T-Mobile, meer bel, sms en data voor dezelfde prijs

Op nummer vier zetten wij T-Mobile. De provider biedt, ten opzichte van KPN, meer belminuten, meer SMS en meer data aan en dat is uiteraard ook wat waard. Helaas moet de provider het wel afleggen tegen de kleinere providers die voor datzelfde geld veel meer belminuten of data aanbieden. Desondanks is het aanbod van extra diensten bij T-Mobile weer weer erg interessant en daarom vinden wij dat T-Mobile toch op een mooie verdiende vierde plaats staat.

3. Simyo, veel voor weinig

Op de derde plaats zetten wij Simyo weg. Voor een relatief klein bedrag per maand kun je wel beschikken over enorm veel belminuten en met enkele draaien aan de knoppen ook nog met data. Een ander groot voordeel is het jaarcontract waar Simyo standaard mee werkt. Wens jij niet aan een jaarcontract vast te zitten? Dan biedt Simyo ook de mogelijkheid om voor een maandcontract te gaan, echter zal er minder korting gegeven worden op de maandelijkse kosten. Desondanks zul je dan bij Simyo altijd nog wel binnen dit budget van maximaal dertig euro blijven en kun je een behoorlijke SIM Only bundel zelf samenstellen.

2. Youfone, onbeperkt bellenbundels voor minder dan 30 euro

Op plek twee zetten wij Youfone. De provider heeft het net moeten afleggen tegen de nummer een in deze rij, maar toch een verdiende tweede plek. De provider heeft bijvoorbeeld een belbundel in de aanbieding voor onbeperkt bellen wat voor velen misschien wel eens heel interessant kan zijn. Ook het aanbod van belminuten, SMS en data is erg interessant en de prijs misschien nog wel vele malen interessanter. Juist deze combinatie van prijs en aanbod maakt het Youfone een interessante partij om in de gaten te houden. Deze provider is een echte prijsvechter en dat zien wij direct terug in hun prijzen.

1. De onbetwiste winnaar: Simpel

Op nummer een zetten wij dan toch Simpel neer. Voor erg weinig geld krijg je toch heel veel belminuten en data, en hier kan Youfone gewoon net niet in meekomen. De onderlinge verschillen zijn misschien minimaal, maar in dit geval kunnen Simpel toch op de nummer een plaatsen in deze categorie mede door de extra diensten. Zo kun je makkelijk alles online instellen en bepaal je zelf hoever je maximaal over je belbundel heen wil bellen, het zogenoemde belplafond. Het zijn net deze extra diensten die het Simpel net iets interessanter maken.