Wie toch veel wil bellen of veel data wenst, maar geen vermogen wil uitgeven aan een abonnement is het beste uit met de SIM Only abonnementen tot 20 euro. In tegenstelling tot de SIM Only abonnementen tot tien euro is er bij deze abonnementen tot een maximaal bedrag van twintig euro veel meer aanbod en veel meer mogelijk. Vrijwel in elk SIM Only abonnement is ook data opgenomen zodat er dus ook gebruik gemaakt kan worden van mobiel internet. Ook de belbundels zijn fors groter en kunnen wij dus ook stellen dat de grootverbruiker al makkelijk klaar kan zijn met een SIM Only abonnement van maximaal twintig euro. Wij hebben het aanbod eens netjes in een top vijf opgenomen om zo de keuze wat makkelijker te maken.

5. Telfort, groot aanbod voor een aantrekkelijke prijsZoek jij een abonnement tot maximaal 20 euro per maand?

Bekijk aanbod
Op nummer vijf treffen wij Telfort aan. Deze provider staat er om bekend dat het wat grotere bundels aanbiedt voor betrekkelijk weinig geld. Zo kan er al met 500 belminuten en datzelfde aantal MB’s aan data gebeld en gesurft worden. Ook biedt de provider nog de mogelijkheden om zelf de bundel samen te stellen en voor een relatief laag bedrag kun je dan ook makkelijk veel belminuten inkopen en bijvoorbeeld helemaal geen data. Deze vrijheid is makkelijk wanneer je specifiek op zoek bent naar een goede SIM Only provider die zich juist spitst op de belbundels.

4. Ben, dankzij de flexibele looptijd

Op nummer vier treffen wij Ben aan. Mede dankzij de flexibele looptijden van hun contracten is Ben misschien nog wel een hele interessante partij. Er is keuze uit een maandcontract of een tweejarig contract en is het aanbod helder en overzichtelijk. Ook, net als bij Telfort, kan de bundel zelf samengesteld worden en is er dus een volledige vrijheid in keuze. Naarmate er meer gebeld wordt zal ook een bundel met veel belminuten een verstandige keuze zijn en deze mogelijkheden heeft Ben zeker en ook nog eens binnen dit budget van twintig euro. Een verdiende vierde plek dus!

3. Simpel, voor weinig geld krijg je veel mobiele data

Op nummer drie plaatsen wij Simpel. De provider biedt de mogelijkheid om het abonnement zelf samen te stellen, maar vooral de maandlasten zijn er interessant. Voor weinig geld krijg je toch heel veel belminuten en/of data. De keuze hierin ligt uiteraard bij jou, maar zonder veel moeite kun je makkelijk binnen het budget van twintig euro per maand blijven en krijg je toch erg veel tegoed voor het geld. In tegenstelling met andere providers lijkt Simpel hierin verreweg vooruit te lopen en kunnen andere providers hierin niet mee. Toch is het verplichte contract van 24 maanden dan toch een minpunt.

2. Simyo, een helder aanbod voor een leuke prijs

Op nummer twee zetten wij Simyo. De provider heeft een helder aanbod en simpele contractsvormen wat ook nog eens maandelijks aanpasbaar is. Met een beetje goed samenstellen kun je al makkelijk tot het gewenste abonnement uit komen zonder dat hiervoor een enorme maandlast tegenover staat. Ook de dienstverlening van Simyo zelf is uitmuntend en het mag dan ook gezegd worden dat je dus niet alleen een prima SIM Only abonnement afneemt, maar ook nog eens een prima dienstverlener in de armen neemt.

1. De winnaar: Youfone

Het aanbod van Youfone in deze prijsklasse is overweldigend en misschien wel het meest interessant ten opzichte van alle partijen. Waar de ene provider voor hetzelfde maandbedrag enkel belminuten levert, zal Youfone ook nog eens datzelfde aantal SMS’jes er gratis bij doen. Het is net dat extraatje en die extra stap die Youfone zo interessant maakt. Ook op het gebied van SIM Only abonnementen met mobiel internet blijft Youfone een heel erg interessante partij en in onze ogen ook de terechte winnaar in deze klasse.