Voor wie weinig belminuten nodig heeft kan al erg goedkoop uit zijn, maar ook met meer belminuten kun je al makkelijk voor onder de € 10,- per maand goed slagen. Wij hebben dan ook een mooie lijst gemaakt van providers die je het beste in de gaten kunt houden als je op zoek bent naar abonnementen onder de € 10,- met toch flink wat belminuten. Wij willen jullie er wel op attenderen dat SIM Only abonnementen tot het bedrag van 10 euro per maand veelal niet over een mobiel internetverbinding beschikken. Mocht je dit toch wensen is het raadzaam om even een categorie hoger te gaan kijken, dus SIM Only abonnementen tot een maandbedrag van 20 euro.

Voordelige Sim Only van T-MobileZoek je een Sim Only tot maximaal 10 euro per maand?

Bekijk aanbod
Op nummer vijf treffen wij T-Mobile aan. Het is de derde grootste aanbieder van mobiele telefonie in Nederland en is ook de eerste grote provider die wij aantreffen in de rij met goedkope SIM Only abonnementen. Voor het goedkope SIM Only abonnement moet echter wel direct een tweejarig contract worden afgesloten en dat is natuurlijk jammer, want wij kunnen ons goed voorstellen dat je met deze maandbedrag niet direct twee jaar wil vastzitten aan een provider. Toch is de dienstverlening en de mogelijkheden bij T-Mobile eindeloos en dat mag ook gezegd worden. Een verdiende vijfde plek dus.

Besparen op je kosten met Ben

Op de vierde plek treffen wij Ben aan, een dochteronderneming van T-Mobile. Je krijgt bij Ben veel meer belminuten en zijn er veel meer mogelijkheden onder de grens van 10 euro per maand. Waar je bij de nummer vijf direct twee jaar vastzit aan een contract en minder belminuten krijgt, krijg je bij Ben meer belminuten en ben je vrij om te bepalen of je een maandcontract of een tweejarig contract pakt. Uiteraard biedt de laatste contractsvorm meer korting. Met een mooie vierde plaats is Ben zeker geen slechte keuze als je een SIM Only abonnement zoekt onder de tien euro.

Uitgebreid aanbod van Simyo

Op plaats drie treffen wij Simyo aan. Het maakt gebruik van het stabiele netwerk van KPN, maar moet helaas toch twee andere aan zich voor laten gaan. Hierbij hebben wij gekeken naar het aanbod en de mogelijkheden, waarbij het aanbod onder de tien euro de doorslag was om Simyo op de derde plek te zetten. Je krijgt evenwel ook voldoende belminuten, maar net even wat minder dan bij de andere twee aanbieders die hierop volgen. Desalniettemin toch een erg mooi aanbod voor weinig geld.

Youfone: Goedkoop is zeker geen duurkoop

Op de tweede plek treffen wij Youfone aan. Ook Youfone maakt, net als Simyo, gebruik van het netwerk van KPN, maar qua aanbod is het net iets goedkoper. Zo krijg je net iets meer belminuten en iets meer SMS per maand om te kunnen verbruiken voor hetzelfde geld. Voor nog geen vijf euro per maand kan er al gebeld worden met Youfone en hiermee zijn wij misschien aan een absolute ondergrens gekomen van de goedkope abonnementen. Youfone staat hier goed tussen en mag dan ook zeker niet vergeten worden als je op zoek bent naar een serieuze partij voor weinig geld.

Simpel, de naam zegt al genoeg

Op nummer een plaatsen wij Simpel. Het is absoluut de goedkoopste provider in deze hele rij met een abonnement wat al start bij € 2,50 per maand met 100 belminuten. Je bent bij Simpel wel verplicht om een 2-jarig abonnement af te sluiten, maar gezien de maandelijkse kosten merk je amper dat er iets wordt afgeschreven van de rekening. Ook de extra diensten rondom deze goedkope abonnementen zijn ook erg netjes geregeld en je kunt bij Simpel dan ook heel makkelijk de kosten prima in de hand houden.