Wie wil er nou niet besparen? Je kunt besparen op je energiekosten, zorgkosten, internetkosten en vaak ook eenvoudig op de abonnementskosten van je mobiele telefoon. Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om mobiel te gaan bellen met een SIM Only abonnement en dat is een hele verstandige keuze wat je met weinig moeite zo’n 300 euro per jaar aan besparing kan opleveren. Je kunt namelijk tot wel 70% besparen op de maandelijkse abonnementskosten ten opzichte van een regulier abonnement.

Besparen zonder nadelenBespaar vandaag nog vele honderden euro's per jaar op je telefoonkosten!

Bekijk acties
Wanneer je moet gaan besparen moet je vaak ook dingen loslaten die je graag deed. Iedereen wil wel die mooie Mercedes rijden, maar je kunt de maandelijkse kosten drukken door te kiezen voor een simpele kleinere auto. Je levert dan dus in op comfort, grootte en uitstraling. Toch is deze stelregel bij besparen niet van toepassing op een SIM Only abonnement. Ondanks de maandelijkse besparing heb je wel de voordelen van een normaal abonnement en zijn ook alle diensten beschikbaar die je normaal gewend bent. Je rijdt dus een Mercedes en je blijft Mercedes rijden alleen dan vele malen goedkoper. Zo kun je dus ook met een SIM Only abonnement gewoon mobiel bellen zonder beperkingen en gebruik maken van mobiel internet en ook via het nieuwe 4G netwerk. Overstappen naar een SIM Only abonnement levert dus ook echt wat op en dat merk je maandelijks in de portemonnee.

Zelf de keuze maken

Een ander bijkomend voordeel van een SIM Only abonnement is de vrije keuze in het abonnement. Bij een SIM Only abonnement kan je het abonnement helemaal naar eigen inzicht en keuze samenstellen. Ben jij iemand die veel belt? Dan kun je kiezen uit erg veel belminuten, maar wanneer je juist veel internet kun jij juist de keuze maken voor een grote databundel. Deze vrijheid heb je tegenwoordig ook bij reguliere abonnementen, maar is bij een SIM Only abonnement al geruime tijd de normale gang van zaken. Doordat je het abonnement helemaal zelf kunt samenstellen kun je ook kiezen waarvoor je ook echt wenst te betalen. Je weet immers zelf het beste wat je maandelijks verbruikt en hierdoor kun je ook direct besparen. Misschien heb jij die 2 GB databundel helemaal niet nodig, maar wil je wel 500 belminuten hebben. Vaak zijn deze zaken gekoppeld aan een abonnement met telefoon, maar bij SIM Only heb je zelf de vrijheid.

Ben je op zoek naar een voordelig abonnement?

Overstappen naar een sim only abonnement

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een SIM Only abonnement kun je heel makkelijk overstappen. Wellicht kun je jouw bestaande abonnement verlengen bij de huidige provider. Neem dan eens serieus de overweging om een SIM Only abonnement te nemen. Je kunt uiteraard ook makkelijk overstappen met nummerbehoud en zelf een abonnement helemaal naar wens samenstellen. Een ander groot bijkomend voordeel zijn misschien wel de maandelijkse contracten die bij sommige SIM Only providers beschikbaar zijn. Je kunt dan maandelijks de bundel bijstellen, maar eventueel ook het abonnement stopzetten of zelfs overstappen. Je zit dan nergens aan vast en je hebt volledig de controle over de maandelijkse kosten.

Je bespaart echt met SIM Only!

Na het lezen van datgene wat hierboven staat kun je misschien zelf wel concluderen dat een SIM Only abonnement op veel fronten heel veel gemakken met zich meebrengt. Het aanbod van SIM Only abonnementen is immens en het vergelijken van het aanbod en de maandelijkse kosten loont dan ook zeker de moeite. Binnen enkele klikken heb je de beste aanbiedingen inzichtelijk en kun je direct jouw besparing uitrekenen.