Sim only aanbiedingen bij T-Mobile

t-mobileT-Mobile is één van de grootste en bekendste providers op het gebied van mobiele abonnementen. Naast een abonnement met toestel kan je bij T-Mobile ook prima terecht voor een sim only. De sim only abonnementen van T-Mobile bestaan uit twee soorten varianten, namelijk een uitgebreide variant waarbij je als klant alle vrijheid hebt om alles zelf samen te stellen en een eenvoudige variant voor de klant die genoegen neemt met vooraf samengestelde abonnementen. Jij bepaalt. Een groot voordeel van de sim only's van T-Mobile is dat je geen extra kosten hebt als je buiten je bundel gebruik maakt van internet. Je kan altijd gebruik maken van diensten als Whatsapp. Zodra je internetbundel zijn limiet heeft bereikt wordt de downloadsnelheid naar beneden gebracht. Hierdoor blijf je altijd online zonder extra kosten. Je hebt dus nooit een te hoge telefoonrekening. Ook bevatten de abonnementen die je zelf kunt samen stellen altijd onbeperkt sms. En dit alles voor een schappelijke prijs met een uitstekende service. Als je veel op internet zit en het liefst zo snel mogelijk je bestanden binnenhaalt, kan je ervoor kiezen om een 4G abonnement van T-Mobile af te sluiten. Hiermee download je met snelheden tot wel 50 Mbps. Let er wel op dat je een telefoon nodig hebt die geschikt is voor het 4G netwerk.

Verfijn je zoekopdracht met onderstaande filters

120 minuten
onbeperkt sms
1 GB
4G
2 jaar
€ 13,50   p.m.
Bekijk actie
120 minuten
onbeperkt sms
1 GB
4G
1 jaar
€ 14,50   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
1 GB
4G
2 jaar
€ 16,00   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
1 GB
4G
1 jaar
€ 17,00   p.m.
Bekijk actie
120 minuten
onbeperkt sms
5 GB
4G
2 jaar
€ 17,50   p.m.
Bekijk actie
120 minuten
onbeperkt sms
5 GB
4G
1 jaar
€ 18,50   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
5 GB
4G
2 jaar
€ 20,00   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
5 GB
4G
1 jaar
€ 21,00   p.m.
Bekijk actie
120 minuten
onbeperkt sms
10 GB
4G
2 jaar
€ 22,50   p.m.
Bekijk actie
120 minuten
onbeperkt sms
10 GB
4G
1 jaar
€ 23,50   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
10 GB
4G
2 jaar
€ 25,00   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
10 GB
4G
1 jaar
€ 26,00   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
onbeperkt internet
4G
2 jaar
€ 35,00   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
onbeperkt internet
4G
1 jaar
€ 36,00   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
onbeperkt internet
4G
2 jaar
€ 37,50   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
onbeperkt internet
4G
1 jaar
€ 38,50   p.m.
Bekijk actie
Heb je al een T-Mobile abonnement?
T-Mobile informatie
Mobiel netwerk:
T-Mobile
Voorwaarden:

Informatie over T-Mobile sim only abonnementen

T-Mobile Sim OnlyAls derde grootste provider van Nederland heeft T-Mobile een breed aanbod van diensten, zowel abonnementen met een smartphone inbegrepen en sim only. Het was ook T-Mobile die als eerste grote provider SIM Only abonnementen begon aan te bieden en tot op de dag van vandaag dit nog doet. Inmiddels heeft T-Mobile een leuke aanbod aan SIM Only abonnementen, waarbij er mooi onderscheid wordt gemaakt in de wensen van de klant. Zo kun je kiezen om zelf een abonnement samen te stellen of om juist te kiezen voor enkele standaard bundels. Deze standaard bundels bieden uiteraard meer korting. Als kers op de slagroomtaart kan er ook nog gekozen worden voor een SIM Only abonnement met toestel echter moet je er wel rekening mee houden dat de smartphone ook direct afgerekend moet worden. De extra mogelijkheden met een T-Mobile SIM Only abonnement zijn grenzeloos en het is dan ook zeker niet onverstandig om ook T-Mobile in een vergelijking mee te nemen.

Stel Samen & Stel Bij SIM Only

Het nieuwe abonnement van T-Mobile heet Stel Samen & Stel Bij. Er is keuze uit een eenjarig of tweejarig SIM Only contract, waarbij een tweejarig contract uiteraard meer korting oplevert. Deze nieuwe abonnementsvorm van T-Mobile is in verschillende lagen opgebouwd en standaard begint het met het startabonnement. Dit is een vast bedrag die elke klant moet betalen en zit dus ook in de maandelijkse kosten inbegrepen. Hierna kan er gekozen worden uit een databundel, welke overigens standaard op 4G wordt geactiveerd. Bij de grootste databundels wordt zelfs een snelheid van 120 Mb/s aangeboden en dat is erg snel in vergelijking met andere 4G snelheden van andere providers. Na de keuze van de databundel kun je kiezen uit de belminuten en hier is dan ook het opmerkelijke terug te vinden in dit abonnement. Je kunt kiezen om juist geen belminuten te nemen, 120 belminuten of onbeperkt bellen. Deze 120 belminuten is voor veel mensen te weinig en ze kiezen dan vaak ook voor onbeperkt bellen. Binnen deze onbeperkte bundel is ook weer een bundel toegevoegd van 120 belminuten om te gebruiken in het buitenland. Je hebt dus 120 belminuten per maand om te gebruiken in het buitenland en dat wordt bij andere providers standaard nooit zo aangeboden. Hiermee weet T-Mobile zich dus wederom goed te onderscheiden.

Basis SIM

T-Mobile kantoorAls je kiest voor Basis SIM Only van T-Mobile is er mee keuzevrijheid en zit je ook niet aan het startabonnement vast. Je kunt dan ook heel makkelijk kiezen uit het aantal belminuten of data en als extra kun je ook nog aangeven of je een SMS bundel wenst. Hiermee grijpt T-Mobile terug naar het oude bekende systeem waar veel particulieren mee bekend zijn. Bij beide abonnementsvormen worden er ook nog voordeelbundels aangeboden. Zo kun je onbeperkt muziek luisteren via Deezer of kun je kiezen om onbeperkt onderling te bellen naar zes andere T-Mobile nummers. Bij het Stel Samen & Stel Bij abonnement worden er nog extra voordeelbundels beschikbaar gesteld, zoals een internetbundel van 500 MB voor mobiel internet in Europa of onbeperkt bellen in Europa. Het zijn juist deze extra diensten die het T-Mobile erg interessant maken en vooral als je veel op reis bent. Het kan dan een aardige besparing opleveren.

Waarom T-Mobile?

4g van T-mobileDe keuze voor T-Mobile kan om meerdere redenen een goede keuze zijn. Wanneer je vaak in het buitenland zit lijkt T-mobile juist de partij te zijn waarmee je de rekening achteraf prima in de hand kan houden. Standaard worden er 120 belminuten per maand beschikbaar gesteld voor het bellen in het buitenland, maar ook onbeperkt bellen in Europa behoort tot de mogelijkheden en hiermee is er direct een duidelijk onderscheid op te merken in vergelijking met andere providers. Ook mobiel internet in het buitenland voor een relatief laag bedrag behoort bij T-Mobile tot de mogelijkheden. Een ander groot voordeel moet misschien in de hoek van mobiel internet gevonden worden, want standaard worden alle klanten geactiveerd op het 4G netwerk van T-Mobile. Tot dusver niets vreemd, maar de snelheid die T-Mobile aanbiedt aan klanten is wel weer opmerkelijk en mag op dit moment gezien worden als de hoogste internetsnelheid die mogelijk is op een mobiel netwerk. Zo kun je nog eens ergens even werken, waarbij de smartphone dan als WiFi Hotspot dient. Ook het gemak waarmee een SIM Only abonnement samengesteld kan worden kunnen wij natuurlijk prijzen. Als wij dan even kijken naar de prijzen en de mogelijkheden bij T-Mobile kunnen wij alleen maar stellen dat je voor een gering hoger bedrag per maand wel veel meer mogelijkheden hebt in tegenstelling met andere providers met standaard belbundels en standaard datategoed. Het is duidelijk te merken dat T-Mobile hierin een stuk verder gaat en net over die drempel stapt waar andere providers zichzelf een halt toeroepen. T-Mobile is dan ook een verstandige keuze als het gaat om SIM Only en moet zeker niet vergeten worden. Het kan jou zomaar veel geld schelen, zeker wanneer je vaker in het buitenland bent!

Ga terug naar boven »

Het laatste nieuws over T-Mobile

T-Mobile stopt met Vriendenkorting na 28 januari
15 jan 2018T-Mobile stopt met Vriendenkorting na 28 januariAan het einde van deze maand stopt T-Mobile met vriendenkorting. Tot en met 28 januari kun je bij de sim only provider nog een aanvraag voor vriendenkorting indienen. De provider beloont hiermee bestaande klanten wanneer zij een nieuwe klant aanbrengen. Het voordeel geldt ook voor de nieuwe klant. T-Mobile stopt met... Lees verder
T-Mobile en Tele2 strijden samen verder in Nederland
15 dec 2017T-Mobile en Tele2 strijden samen verder in NederlandVandaag laat T-Mobile weten, dat het voornemens is samen te gaan met Tele2 Nederland. Beide ondernemingen bundelen de Nederlandse activiteiten onder de naam T-Mobile. De voorgenomen fusie betekent, dat T-Mobile 75% van de aandelen in handen krijgt. Na een bewogen jaar van veel concurrentie, BKR en ook Roam Like at... Lees verder
Go Go Go sim only deals bij T-Mobile!
20 nov 2017Go Go Go sim only deals bij T-Mobile!Je kunt nu nog voordeliger overstappen naar het beste netwerk van Nederland. De T-Mobile Go Go Go deals zijn van start gegaan! De provider heeft de meeste Go abonnementen nu nog goedkoper gemaakt. Je hoeft nu geen aansluitkosten te betalen als je over wilt stappen op de aantrekkelijk geprijsde sim only... Lees verder
T-Mobile antennes krijgen back-up batterij
17 nov 2017T-Mobile antennes krijgen back-up batterijT-Mobile zorgt er, dat alle klanten bij een stroomstoring nog een uur gebruik kunnen maken van het netwerk. De provider is voornemens alle antenne op verschillende locaties van back-up batterijen te voorzien. In Nederland zal je niet snel last hebben van een stroomstoring. In het geval van een stroom storing wil... Lees verder
Aantal en tevredenheid T-Mobile klanten stijgt flink
9 nov 2017Aantal en tevredenheid T-Mobile klanten stijgt flinkIn driekwart jaar heeft T-Mobile al bijna 200.000 nieuwe klanten, dat meldt de provider vandaag in de kwartaal cijfers Q3 2017. De onderneming ziet de EBITDA stijgen, maar de omzet licht dalen in vergelijking met vorig jaar. CEO Søren Abildgaard is trots op zijn mensen en vind het vooral ook belangrijk dat de... Lees verder