Sim only aanbiedingen bij Simpel

simpelEen sim only abonnement van Simpel.nl afsluiten is - hoe kan het ook anders - vrij simpel. Je hebt niet veel opties. Geen talloze mogelijkheden waar je uit kunt kiezen of moeilijke combinaties die je kunt maken. Een abonnement van Simpel bestaat uit een keuze van 4 opties aan belminuten en 5 opties aan dataverbruik. Voor de meeste bellers en internetters is dat ook voldoende. Als je weinig gebruik maakt van bellen en internetten heb je altijd de laagste prijs per maand. Maar voor de veelverbruikers onder ons zijn er ook voldoende mogelijkheden bij Simpel.nl. Zo kan je bijvoorbeeld een data abonnement kiezen van maximaal 2000 MB. Bij iedere databundel ontvang je gratis onbeperkt sms'en. Een ander voordeel van Simpel.nl is het zogenaamde Belplafond. Dat is handig voor mensen die bang zijn dat ze een te hoge rekening krijgen. Je kan je belplafond zelf instellen en wijzigen. Zodra je gekozen belplafond tot 90% is bereikt ontvang je een sms bericht en wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Dit maakt een sim only abonnement niet alleen geschikt voor volwassenen, maar biedt ook veel mogelijkheden voor jongeren. Je beschermt je kind voor het krijgen van een hoge telefoonrekening voordat het te laat is. Als je op zoek bent naar een simpel en voordelig sim only abonnement. Bekijk dan zeker ook de abonnementen van Simpel.nl.

Verfijn je zoekopdracht met onderstaande filters

onbeperkt bellen
500 sms
250 MB
4G
2 jaar
€ 4,00   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
500 sms
250 MB
4G
1 jaar
€ 5,00   p.m.
Bekijk actie
100 minuten
500 sms
1 GB
4G
2 jaar
€ 6,00   p.m.
Bekijk actie
100 minuten
500 sms
1 GB
4G
1 jaar
€ 7,00   p.m.
Bekijk actie
250 minuten
500 sms
2 GB
4G
2 jaar
€ 7,50   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
500 sms
1 GB
4G
2 jaar
€ 7,50   p.m.
Bekijk actie
250 minuten
500 sms
2 GB
4G
1 jaar
€ 8,50   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
500 sms
1 GB
4G
1 jaar
€ 8,50   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
500 sms
2 GB
4G
2 jaar
€ 9,00   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
500 sms
2 GB
4G
1 jaar
€ 10,00   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
500 sms
4 GB
4G
2 jaar
€ 10,00   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
500 sms
4 GB
4G
1 jaar
€ 11,00   p.m.
Bekijk actie
250 minuten
500 sms
6 GB
4G
2 jaar
€ 16,00   p.m.
Bekijk actie
250 minuten
500 sms
6 GB
4G
1 jaar
€ 17,00   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
500 sms
6 GB
4G
2 jaar
€ 17,50   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
500 sms
6 GB
4G
1 jaar
€ 18,50   p.m.
Bekijk actie
Simpel informatie
Mobiel netwerk:
T-Mobile
Voorwaarden:

Informatie over Simpel sim only abonnementen

De SIM Only provider Simpel was de eerste SIM Only provider van Nederland waarbij er geen kredietcheck meer werd uitgevoerd. Hiermee heeft Simpel dan ook een groot publiek weten aan te trekken en inmiddels mogen wij stellen dat Simpel een gevestigde naam is geworden in de telecom. Dit laatste komt misschien mede ook door de tarieven die Simpel hanteert, waardoor het ook nog eens erg interessant is om over te stappen op deze provider. Voor relatief weinig geld krijg je toch erg veel belminuten en erg veel data en dit spreekt natuurlijk iedereen aan. Ook bij Simpel, net als bij veel andere providers, is het mogelijk om de bundels zelf samenstellen naar eigen wens en kun je ook maandelijks het abonnement weer bijstellen zodat je nooit teveel betaald. Het is een constructie die bij andere providers ook goed werkt en toch was Simpel hierin misschien wel de pionier. Toch biedt Simpel nog extra diensten aan waardoor het vele malen interessanter wordt om voor Simpel te kiezen.

Zelf samenstellen

Zoals gezegd is het dus mogelijk om bij Simpel de bundels zelf samenstellen. Hierbij is er een ruim aanbod in het aantal belminuten, maar je kunt er ook voor kiezen om onbeperkt te bellen met Simpel. De prijs blijft dan nog steeds interessant. Ook qua data mag er niet geklaagd worden, want ook hier is een ruim aanbod aan datategoed en krijg je ook nog eens onbeperkt SMS'en er bij. Overigens kun je er ook voor kiezen om helemaal geen databundel te nemen bij Simpel. Hierin heb je dus echt zelf de vrije keuze. Het zelf samenstellen van de bundel biedt dus zeker vele voordelen, want jij bent immers zelf degene die goed kan bepalen wat jij werkelijk nodig hebt. Bij Simpel is het erg makkelijk om de juiste belbundel te selecteren en ook nog eens het juiste data-abonnement. Toch moet Simpel zich kunnen onderscheiden met de rest van de SIM Only providers en hier komen dan ook de extra diensten om de hoek kijken.

Unieke diensten

Een unieke dienst waar Simpel veel bekendheid mee heeft weten te krijgen is het zogenoemde Belplafond. Hiermee stel jij een maximaal bedrag in wat jij eventueel buiten de bundel nog wilt verbruiken. Als dit maximale bedrag is gehaald zal de simkaart geblokkeerd worden en kun jij enkel nog zelf gebeld worden. Uiteraard is dit belplafond ook weer tijdelijk makkelijk op te hogen via de website van Simpel. In het verlengde van dit belplafond zijn er altijd nog een drietal nummers die bereikbaar zijn. In gevallen van nood moet je immers altijd kunnen bellen en dat begrijpt Simpel ook. Deze drie telefoonnummers zijn vooraf makkelijk in te stellen via de website van Simpel. Juist deze constructie heeft er ook voor gezorgd dat veel ouders een abonnement van Simpel hebben genomen om zo de kosten in de hand te houden, maar de jeugd altijd nog naar huis kan bellen. Ook bellen in het buitenland behoort tot de mogelijkheden bij Simpel. Hierbij moet je op voorhand een gebruikslimiet aanmaken op de website van Simpel, waarna jij vanuit dit tegoed ongestoord kunt bellen in het buitenland. Uiteraard gelden dan wel de tarieven die in het buitenland gelden.

Simpel samengevat

Echt is Simpel heel erg simpel. Je kiest een belbundel uit, je kiest een databundel uit en je sluit het contract af. Er komt geen kredietcheck bij kijken aangezien deze provider op voorhand de abonnementskosten incasseert. Hierdoor weet Simpel dat de belminuten op voorhand zijn betaald en kun jij ongestoord genieten van het netwerk van Simpel. Voor het mobiele netwerk is gekozen voor het netwerk van T-Mobile en dit brengt ook weer voordelen met zich mee. Deze provider blijft innoveren en zorgt voor een maximale dekking door heel Nederland. Bij Simpel wordt je nog standaard geactiveerd op het 3G-netwerk van T-Mobile, maar dan kun je wel nog met een mooie snelheid van 14,4 Mbps mobiel internetten. In tegenstelling tot andere providers is er bij Simpel geen keuze uit een contractstermijn en ga je direct een verbintenis aan voor twee jaar. Dit kan natuurlijk zijn nadelen hebben, maar in dit geval zien wij enkel maar de voordelen. De provider Simpel is in vergelijking met andere SIM Only providers toch wel te bestempelen als een van de goedkoopste providers die momenteel op de markt is. Deze verbintenis heeft dus ook wel direct zijn voordelen. Overstappen naar Simpel is heel eenvoudig en kan met een muisklik geregeld zijn. Ook nummerbehoud is uiteraard mogelijk en Simpel regelt dit graag voor jou zonder verder extra kosten in rekening te brengen. Hierbij wordt ook het huidige contract bij jou provider nog eens opgezegd. Het was dus nog nooit zo simpel om een SIM Only abonnement aan te schaffen waarvan je weet dat je een goede deal hebt gemaakt en ook nog eens op een betrouwbaar netwerk zit. De keuze voor Simpel is dan ook niet zo vreemd en vele klanten zijn jou al voor gegaan.

Ga terug naar boven »

Het laatste nieuws over Simpel

Kingsize Deals bij sim only aanbieder Simpel
8 jan 2018Kingsize Deals bij sim only aanbieder SimpelDe middelste bundels bij Simpel zijn deze maand nog goedkoper. De voordelige sim only provider biedt deze maand Kingsize Deals! Tijdens de januari maand zijn de 2 GB en 5 GB bundel van Simpel aantrekkelijk geprijsd. Simpel biedt vandaag de Kingsize Deals. De twee middelste sim only abonnementen zijn nu voordeliger.... Lees verder
Simpel biedt onbeperkt bellen aan
24 nov 2015Simpel biedt onbeperkt bellen aanVanaf vandaag heeft Simpel een speciaal actie-abonnement geïntroduceerd waarbij klanten onbeperkt kunnen bellen. Bij het abonnement moet ook een databundel worden afgesloten en hiermee heb je 1 GB datategoed. Het abonnement gaat maandelijks € 10,- kosten. Standaard zal de data via het 3G netwerk van T-Mobile lopen... Lees verder