Sim only aanbiedingen bij Robin-Mobile

Robin MobileEen abonnement waarbij alle kosten direct zijn inbegrepen en je nooit meer extra moet betalen. Dat is Robin Mobile. Als je een sim only abonnement bij Robin Mobile afsluit heb je nooit meer kosten die je niet had zien aankomen. Je betaalt namelijk een vast bedrag per maand en daarin zitten onbeperkt belminuten, onbeperkt sms berichten en onbeperkt mobiel internet. Er zijn vier soorten abonnementen bij Robin Mobile. Het voordeligste sim only abonnement kost slechts € 19,95 en het duurste abonnement € 49,95. Ze bieden allen hetzelfde, het enige verschil zit in de snelheid van je internetabonnement. De duurste variant heeft razend snel en onbeperkt internet. Bel nooit meer over je bundel met de sim only abonnementen van Robin Mobile.

Verfijn je zoekopdracht met onderstaande filters

onbeperkt bellen
onbeperkt sms
onbeperkt internet
4G
1 maand
€ 19,95   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
onbeperkt internet
4G
1 maand
€ 29,95   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
onbeperkt internet
4G
1 maand
€ 34,95   p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
onbeperkt internet
4G
1 maand
€ 39,95   p.m.
Bekijk actie
Robin-Mobile informatie
Mobiel netwerk:
KPN
Voorwaarden:

Informatie over Robin-Mobile sim only abonnementen

De provider Robin Mobile is een kleine speler op de markt, maar misschien in onze ogen wel onterecht. De provider biedt voor een vast bedrag per maand onbeperkt aantal belminuten, onbeperkt SMS en onbeperkt data. De provider maakt hierbij gebruik van het netwerk van KPN en er is dus ook landelijk een erg goede dekking met de abonnementen van Robin Mobile. Juist door deze unieke constructie kan Robin Mobile zich goed staande houden in de markt. Je weet immers vooraf wat je maandelijks moet betalen en hier is dan ook geen verwarring over. Buiten de bundel bellen of surfen is dus onmogelijk bij deze provider. Als er wordt gesteld dat het onbeperkt is, is het bij Robin Mobile ook echt onbeperkt. Onbezorgd bellen en surfen is dus ook anno nu nog steeds mogelijk zonder dat er een hele dikke rekening op de mat valt.

SIM Only van Robin Mobile

Aangezien bij Robin Mobile alles onbeperkt is kan er dus ook niet gekozen worden uit verschillende bundels. Toch heeft deze provider een vijftal abonnementen beschikbaar, waarbij er enkel onderscheidt wordt gemaakt in de downloadsnelheid. Het meest populaire abonnement, Robin Gewoon Snel, beschikt over een maximale downloadsnelheid van 2 Mbps, terwijl je voor tien euro per maand extra al kan downloaden op 15 Mbps. Als je dan nog eens tien euro extra neertelt heb je het duurste abonnement te pakken van Robin Mobile en kun je tot maximaal 25 Mbps downloaden. Met deze snelheden kunnen wij dus ook direct vaststellen dat deze provider werkzaam is op zowel het 3G als 4G netwerk van KPN. Er is dus voor ieder wat wils, en zo kun je heel goed uit de voeten met de aangeboden snelheden. Overigens biedt de provider ook gratis 100 MB data aan voor gebruik in Europa.

Extra diensten

Het onbeperkt bellen geldt alleen voor normale mobiele of vaste telefoonnummers in Nederland. Wanneer je dus een betaald servicenummer wilt bereiken of in het buitenland wil bellen os SMS'en kan dit helaas niet vanuit deze bundel. Het is echter wel mogelijk om dit alsnog te doen bij Robin Mobile. Hierbij moet je inloggen op de website van deze provider waarna er hiervoor apart beltegoed aangeschaft kan worden. Ook nummerbehoud is uiteraard mogelijk bij Robin Mobile en wordt geheel gratis aangeboden. Hierbij wordt het nummer zo spoedig mogelijk naar deze provider gebracht en zorgt Robin Mobile er ook nog voor dat het huidige contract bij de huidige provider wordt opgezegd. Naast alles onbeperkt ook dus nog eens alles zorgeloos. Als kers op de slagroomtaart voert Robin Mobile geen kredietcheck uit. Mensen die dus in het verleden een negatieve BKR-notering hebben opgelopen kunnen dus alsnog terecht bij deze provider. Het verschil met andere providers is dat Robin Mobile de abonnementskosten maandelijks op voorhand incasseert en hierdoor er dus geen risico voor de provider is.

Robin Mobile Zakelijk

Robin Mobile biedt ook een zakelijk abonnement aan en voor ondernemers is het misschien nog geen gekke keuze om over te stappen op Robin Mobile. Je weet immers wat je maandelijks kwijt bent voor telecom en dus nooit nare verrassingen achteraf. Deze informatie op voorhand geeft de ondernemer de tijd om datgene te doen waar hij goed in is en je kan dus ongestoord bellen met klanten.

Waarom Robin Mobile kiezen?

In tegenstelling tot andere providers biedt Robin Mobile voor relatief weinig geldt onbeperkte diensten. Onbeperkt bellen is bij andere providers natuurlijk ook aanwezig, maar onbeperkt internet is nog nooit opgenomen bij een andere provider. Je surft altijd met de snelheid waarmee Robin Mobile adverteert. Voor diegene die echt intensief gebruikt maakt van zijn smartphone kan hier dus absoluut baat bij hebben en het is dus zeker een partij die je mee moet nemen in jouw vergelijking met andere providers.

Ga terug naar boven »

Het laatste nieuws over Robin-Mobile

Robin Mobile is jarig en wil de markt veranderen
23 mei 2016Robin Mobile is jarig en wil de markt veranderen“Het kan anders, moet anders en het wordt anders!” Met deze leus maakten wij drie jaar geleden kennis met Robin Mobile. De provider bestormde de markt en bood zijn abonnees onbeperkt MB’s, sms’en en bellenminuten voor een vast bedrag in de maand. Volgende week, op 1 juni, bestaat Robin Mobiel drie jaar. Ter... Lees verder
Prijzenoorlog buitenlandtarieven; Robin Mobile valt aan!
18 feb 2016Prijzenoorlog buitenlandtarieven; Robin Mobile valt aan!Robin Mobile, de ‘nieuwe‘ mobiele aanbieder die gelooft dat het anders kan, doet het anders. Het bedrijf dat is ontstaan uit onvrede over de huidige aanbieders ontketent misschien wel een echte prijzenoorlog. De provider voert een gigantische prijsverlaging door en maakt zich daarmee de goedkoopste provider voor... Lees verder
Robin Mobile past abonnementen aan
11 jan 2016Robin Mobile past abonnementen aanRobin Mobile wil het nieuwe jaar goed beginnen, en dat doen ze door de abonnementen aan te passen. Bij Robin Mobile is het mogelijk om een sim only abonnement af te sluiten met onbeperkt gebruik van data. Deze bundels verschillen van elkaar op het gebied van snelheid. Abonnementen bij Robin Mobile Robin Mobile, niet... Lees verder